НОВИНИ ДНЯ: Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристкивсі новини дня
Прес-релізи
Транспорт
24.03.2017 432

Кто заказывал такси из Китая?

Понятное дело, далеко таким способом не доедешь, да и тем более не перевезешь груз. А, как известно, закупать товары в Китае и продавать на украинском рынке – очень выгодно. Цена продукции китайского производства – более чем приемлемая. Кроме того, достаточно большой ассортимент: тут тебе и сумочки Dolce&Gabbana, и копии купальников Victoria’s Secret. Да что уже мелочиться, можно даже купить китайского брата Apple. И все это по более чем доступной цене. Но все же купить товар в Поднебесной не так уж просто. Это ж не выйти в магазин под домом и купить. Главная загвоздка заключается в доставке, а точнее в том, как выгодно и надежно ее организовать.  

Правильно расставленные приоритеты – залог успеха

Давайте разберемся, какая же доставка из Китая в Украину выгоднее. Морем – дешевле, менее надежно и очень долго. Авиадоставка – кратчайшие сроки, минимальный риск, но немного дороже. А теперь стоит выяснить, что же у вас в приоритете? Пообещать клиенту товар в одно время, а получить его через пару месяцев? А если эта продукция имеет короткий сок годности? И что в итоге? Нет клиента – нет заработка. Совсем другое дело авиадоставка. Кротчайшие сроки, гарантия безопасности и все довольны. Если вас интересует самая выгодная авиадоставка из Китая, то вам сюда http://openteam.com.ua/avia/.  Данный способ доставки экономит не только время, но и нервы.

Секретная формула развития бизнеса

Вы решились впервые заказать товары из Китая, но терзаетесь сомнениями? Боитесь облажаться и потерять свои деньги, получить некачественный товар? Понятно, что у новичка всегда есть риск наткнуться на безответственного и ненадежного продавца. Как же не оступиться первый раз и не разочароваться? Конечно же, обратиться за помощью к надежной логистической компании. Помощь в выборе проверенного поставщика, консультация профессионального менеджера и самая надежная доставка груза из Китая здесь http://openteam.com.ua. Воспользовавшись услугами компании Openteam, вы получаете не только свой товар, но и квалифицированную помощь по всем возникшим вопросам, связанных с транспортировкой груза. У вас будет возможность убедиться, что заказать интересующую вас продукции, а также получить ее в целости и сохранности, не так уж сложно.

taxi1

Опытный партнер – ваша опора!

Есть такое выражение, что риск – дело благородное. Но все это чушь, если вопрос касается ваших денег. Мало кто захочет пользоваться услугами сомнительной и новой конторы. Openteam – это надежная компания, проверенная временем. Свидетельством тому – наличие постоянных клиентов, которые сделали свой выбор и не разочаровались в нем. Заказывая доставку своего груза, вы будете полностью осведомлены о возможных рисках, даже минимальных, и о реальных сроках прибытия товара. И это очень важно, дабы не «летать» в облаках. Только так, вы сможете планировать и вести свой бизнес, получая прибыль, а не строя воздушные замки. Воспользовавшись услугами компании Openteam, вы сделаете первый шаг навстречу к успеху.

Оценка материала:

3.67 / 3
Кто заказывал такси из Китая? 3.67 5 3
Прес-релізи / Транспорт
24.03.2017 432
Еще материалы раздела «Транспорт»
  • Ремонт авто на СТО у Львові - як знайти якісну автомайстерню? Ремонт авто на СТО у Львові - як знайти якісну автомайстерню?

    Обираючи СТО для ремонту автомобіля у Львові, ви стикаєтеся з великою кількістю варіантів. Як вибрати надійне місце, яке не тільки відновить ваше авто, але й забезпечить йому довговічність і безпеку? Цей вибір може суттєво вплинути на вашу подальшу водійську досвід та фінансове благополуччя. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти, на які варто звертати увагу, щоб ваше рішення було інформованим та обґрунтованим.

    Транспорт 27.12.2023 295
  • Porsche представляє Cayenne E-Hybrid — автомобілі для щоденних викликів Porsche представляє Cayenne E-Hybrid — автомобілі для щоденних викликів

    Porsche Cayenne E-Hybrid — це не просто автомобіль, це символ стилю, потужності та екологічності. При виборі цієї моделі, варто враховувати декілька ключових факторів, що відповідають вашим потребам та стилю життя.

    Транспорт 11.12.2023 750
  • Пневматичні системи для транспортування зерна Пневматичні системи для транспортування зерна

    Розглядаючи можливості для побудови нової або модернізації існуючої інфраструктури для зберігання та транспортування зерна варто порівняти наявні технічні рішення. На сьогоднішній день використовуються 3 типи транспортування зерна - шнекові, конвеєрні та пневматичні. Інколи в рамках однієї інфраструктури можуть на різних ділянках використовуватись всі три типи. Але для сучасних елеваторів здебільшого використовують саме пневматичні системи.

    Транспорт 27.11.2023 348
  • Платні дороги Словаччини: Поради та подробиці для українських водіїв Платні дороги Словаччини: Поради та подробиці для українських водіїв

    Перед подорожжю платними дорогами Словаччини, українським водіям важливо дізнатися ціну зеленої карти, яка є обов'язковою для міжнародних поїздок. Це дозволить підготуватися до поїздки та уникнути неприємних сюрпризів. У цій статті ми роз'яснимо суть системи оплати доріг у цій країні та надамо корисну інформацію, яка гарантує безпроблемну та приємну поїздку по території Словаччини.

    Транспорт 21.11.2023 442
  • Тенденції в міжнародній логістиці від компанії УкрВіпСервіс Тенденції в міжнародній логістиці від компанії УкрВіпСервіс

    Технічний процес не стоїть на місці та стосується всіх сфер діяльності, а тому логістика не є винятком із правил. Команда спеціалістів Укрвіпсервіс активно цікавиться сучасними тенденціями у міжнародній логістиці, завдяки яким вдасться налагодити регулярне постачання товарів з мінімальними ризиками.

    Транспорт 01.11.2023 280