НОВИНИ ДНЯ: Як розтопити вершкове масло: кілька порад  Коли Чистий четвер 2024 року: історія, традиції, що можна і не можна робити  В Україну йде сильне похолодання з дощами та грозами: де і коли зіпсується погода  Дрони змінюють війну в Україні, як танки під час Першої світової, - WP  Яєчний паштет із волоськими горіхами: рецепт чудової холодної закуски  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Нафта дешевшає після невдалої спроби Ірану атакувати Ізраїльвсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
21.04.2017 403

Как находить выгодные цены в интернете

В обилии предложений интернет-магазинов можно растеряться. Компании предлагают больший выбор товаров по схожим ценам, однако уровень качества обслуживания, сроки гарантии, условия оплаты и доставки могут отличаться. В случае с мобильными устройствами решающим фактором также является и происхождение товара. «Серый» смартфон обойдется заметно дешевле, но при возникновении гарантийного случая с сервисом могут возникнуть проблемы.

Чтобы сэкономить, не теряя в качестве товаров и услуг, стоит соблюдать несколько рекомендаций.

  • Используйте прайс-агрегаторы. Просто вбить в поисковик название товара недостаточно для того, чтобы найти выгодную цену при хорошем сервисе. Придется еще потратить время и силы на выбор оптимального предложения. С ценовыми агрегаторами поиск в интернете становится намного проще, вы можете сравнить цены на товар в разных магазинах на одной странице.
  • Анализируйте отзывы. Чтобы найти лучшее предложение, изучайте отзывы о товаре и продавце. Уделяйте внимание не только мнениям о качестве товара, но и репутации магазина.
  • Ищите альтернативы. Иногда можно найти очень близкий аналог разрекламированного товара по заметно меньшей цене. На том же price.ua можно сравнить похожие товары одной категории в виде наглядной таблички.
  • Учитывайте длительность гарантии. Срок гарантийного обслуживания на один и тот же товар в разных магазинах может отличаться. Сокращая срок гарантии, продавцы могут снижать стоимость товара. Стоит решить для себя, приемлем ли для вас такой риск, или же уверенность в будущем важнее экономии.
  • Изучайте способы оплаты и доставки. Товар, который стоит небольшую сумму денег (100-200 грн), нередко выгоднее купить в местном магазине, чтобы не тратиться на доставку.

Учитывая эти рекомендации, вы сможете сохранить семейный бюджет, покупая товары по низким ценам без потери в качестве.

Оценка материала:

5.00 / 2
Как находить выгодные цены в интернете 5.00 5 2
Прес-релізи / IT та зв'язок
21.04.2017 403
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»
  • Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков

    В Харькове существует множество провайдеров, предлагающих разнообразные услуги по подключению к интернету. Они конкурируют между собой, предоставляя широкий спектр тарифов и услуг, чтобы привлечь как можно больше клиентов.

    IT та зв'язок 25.03.2024 268
  • Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади

    Сучасній людині важко уявити своє життя без мобільного телефона. Адже в цьому пристрої поєднується стільки функцій, що ви можете завжди залишатися на зв’язку, працювати з документами, грати в ігри чи робити фото. Головне для цього всього – справність смартфона.

    IT та зв'язок 12.03.2024 307
  • Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом

    Якщо Pixel 6 та 6 Pro завоювали шанувальників завдяки чудовим камерам та штучному інтелекту, то нова 7-а серія смартфонів Google претендує на звання конкурента гігантів. Щоб розбавити ринковий тандем Apple-Samsung, гаджети отримали надпотужний процесор, шикарні камери та покращену автономність. Фахівці магазину електроніки AVIC з'ясували, чому Google Pixel 7 і 7 Pro не гірші від флагманів інших брендів, що вони пропонують користувачам і в чому переваги кожного з апаратів.

    IT та зв'язок 09.03.2024 516
  • Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу

    Найбільш популярним хмарним сервісом у сфері платформених та інфраструктурних послуг є Amazon Web Services. Застосовують його вже майже 20 років такі мегакорпорації, як Кока-Кола, Нетфлікс, БМВ та інші. Все частіше можливостями користуються і порівняно невеликі підприємства. Ознайомитися з можливостями та перевагами AWS користувачі з України можуть на https://www.softwareone.com/uk-ua/cloud-services/aws. Досить довго хмара знаходилася в лідерах за прибутками, проте поступилася у 2010 році Майкрософт Азур.

    IT та зв'язок 06.03.2024 374
  • Особливості просування сайтів Особливості просування сайтів

    Розкручений веб-сайт може стати для свого власника справжнім золотим дном. Наявність топового майданчика – це трамплін до зростання продажів. Адже те що з Мережі можна отримувати готових клієнтів – це факт, що підтверджено на практиці. І необхідно для цього лише мати інтернет-ресурс, який правильно налаштований.

    IT та зв'язок 01.03.2024 341