НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Прес-релізи
Інше
15.06.2017 3130

Бренд Bolf - сучасний одяг для чоловіків

Скористайтеся нагодою придбати модний чоловічий одяг від польського бренду Bolf. Віднедавна компанія почала роботу на українському ринку і пропонує дуже вигідні умови для покупок.

19148978_837650689720514_2831793483690966226_n

Процес вибору та придбання модного одягу для чоловіків в Україні доволі часто нагадує пошук рідкісних перлин, захованих серед дешевих штучних камінчиків. На ринку переважають пропозиції китайських виробників, що у більшості не здатні задовольнити сучасні вимоги до якості. Це явище не варто вважати негативним. Вартість одягу з Китаю досить низька і доступна людям з будь-яким рівнем доходів. Проте, для чоловіків, що цінують якість і надають перевагу ексклюзивним речам, проблема асортименту досить відчутна.

Одяг від популярних брендів присутній на українському ринку, але, переважно, у фірмових магазинах в великих містах, і пропонується за значно завищеною вартістю. Тому рекомендація знайомих придбати літню чоловічу сорочку на сайті https://bolf.ua/ukr_m_%D0%A7%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%96%D1%87%D0%B8%D0%B9-%D0%BE%D0%B4%D1%8F%D0%B3-1892.html нашу сім'ю дуже зацікавила.

Інтернет-магазин належить міжнародній компанії Bolf, що створена в Польщі у 2010 році. В Україні бренд працює з 2017 року і поки не відомий широкому загалу покупців.

Враження від покупок у інтернет-магазині Bolf

Приємно здивував асортимент молодіжного одягу для чоловіків. Стильні моделі здатні задовольнити навіть смак вибагливого юнака, що уважно слідкує за актуальними трендами. У каталозі є всі різновиди чоловічого одягу на будь-який сезон. Бренд Bolf пропонує дизайнерські колекції, класичний одяг, дуже багато цікавих моделей сasual, military, у спортивному стилі. Тут є широкий вибір модних чоловічих аксесуарів та взуття. Жіночий одяг на сайті також вартий уваги. Пропозиції бренду сподобаються юним дівчатам та елегантним леді. Проте, для нас став справжнім відкриттям вибір стильного чоловічого одягу.

Співвідношення ціна/якість цілком прийнятне. Наша сім'я надає перевагу натуральним тканинам з незначними добавками екологічно безпечної синтетики. На сайті дуже багато пропозицій, що цілком задовольняють ці вимоги.

Дуже сподобався сервіс. Ввічливі менеджери, що оперативно і по суті відповідають на питання, швидка доставка, надійна упаковка, гарантія якості викликають довіру і бажання користуватися послугами компанії надалі. Зверніть увагу на можливість отримати знижку. Кожен, хто при реєстрації на сайті підписується на розсилку, отримує 130 грн на перші покупки.

Приємно, що на український ринок заходять європейські компанії. Бренд Bolf – яскравий приклад клієнтоорієнтованого сервісу. Він працює у відповідності до найвищих стандартів і обов'язково сподобається українцям, що прагнуть купувати сучасний одяг на вигідних умовах.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бренд Bolf - сучасний одяг для чоловіків 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
15.06.2017 3130
Еще материалы раздела «Інше»