<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
09.07.2017 2369

Вот, новый поворот: Кива - главный социалист Украины. Обзор мнений

Незабвенный Илья Кива заявил от том, что он возглавил одну их старейших партий независимой Украины - Социалистическую. Столь неожиданный поворот вызвал бурную реакцию в социальных сетях. Обзор мнений

Илья Кива, Илья Кива
Шановні співвітчизники!
Я прийняв рiшення очолити Соціалістичну партію України. Це одна з найбільш відомих українських партій з найдовшою партійною історією. Відповідне рішення було щойно ухвалене на з'їзді партії.
Чому я роблю цей крок? Я впевнений, що саме політичними засобами можна восконалювати й реформувати державний апарат, полегшувати життя трудящих, відновлювати соціальну справедливість, подолати владу олігархів, укріпити обороноздатність нашої Батьківщини.
Що чекає на партію далі? Найближчим часом СПУ поверне собі передові позиції на українському політичному полі, стане важливим інструментом змін в країні. Ми захистимо право народу на гідне і безпечне життя.
А всі мої колеги і соратники, як на фронті, так і в системі МВС, можуть розраховувати на мою всебічну підтримку. Разом до перемоги!
Евгений Кузьменко, журналист
А Илья Кива случайно не спутал Социалистическую партию с партией наркоты, а социалистический путь развития - с коксовой дорожкой? Даже страшно подумать, что теперь будет с "шведской моделью" социализма...
Леонид Швец, журналист
Социализм с лицом Кивы - мощный вклад Украины в мировое социалистическое движение. Мороз наших дней.
Олексій Бик, блогер
І про актуальне. Навесні 2014го, коли Іллю Ківу вигнали з Полтавського осередку ПС, цей полум'яний соціаліст у боротьбі за соціальну справедливість спиляв на офісі усі батареї і здав на металолом. У мене все)
Віталій Чепинога, нардеп
Від Томаса Мора, Томазо Кампанелли, Сен-Сімона... Від Маркса і Енгельса... До Ківи...
Всігда казав, шо соціалізм - тупікова вітка розвитку... Скурили ідею...
Олександр Михельсон, поет
Друзі, ви поки не пишіть, що Кива "очолив Соцпартію". Ви пишіть як є - "Кива ЗАЯВИВ, що очолив Соцпартію". Бо там же такий чоловік, що й рептилоїдів з планети Нібіру може очолити... Принаймні - може про це заявити;) А потім ще й скаже, що, мовляв, тестував ФБ-спільноту на акуратність чи ще щось таке.
Коротше, "будьте уважні та обережні". Бо Кива - це непозбувна бентега буття... Як і нинішня Соцпартія, до речі)
Юрий Романенко, политолог
Новый слоган СПУ -"Мы, за мир без наркотиков"
Сергій Каплін, нардеп, лідер Соціал-демократичної партії (СДП), Представник ФПУ у Парламенті
ЗАЯВЛЕНИЕ КИВЫ - ЛОЖЬ!
Говорил с руководством реального СПУ. Так вот, партия выиграла Высший админсуд и изгнала из руководства банду Авакова и Петренка, попрощавшись с крайним незаконным руководителем СПУ Устенком. По Устенку начато ряд криминальных производств за фальсификацию сьезда и сдачу СПУ Аваковским.
Устенко лишаясь статуса, сфальсифицировал проведение съезда из, якобы, "назначил" Киву, подразумеваем Авакова.
Официально заявляю, что я и моя команда, включается в борьбу за права партийцев СПУ, за защиту прав партии. Ждите реакции от европейских левых на факт рейдерства псевдоправых!
СДП и СПУ надерет зад самозванцам;)
Олена Монова, блогер
А вы вот мне скажите, социалисты и прогрессивные социалисты — это одно и то же в нашей нескучной песочнице? Бо если да, то я за Киву волнуюсь, ему же Натаха Витренко розочкой горло перережет.
PS
Вот умные люди в комментариях говорят, что это разные соціалісти. Тогда им нужно переопылиться. Так будет интереснее
Антон Швец, блогер
И будет Антоний стоять по правую руку, а Илия же будет стоять по левую.
И будет у Антония партия правая.
И будет у Илии партия левая.
Сим победиши.
Тим Златкин, блогер
Полтава. Взятка. Психбольница.
Бухгалтер. Автодор. Откат.
Темно. Не помню. Небылицы.
Майдан. ПС. Война. Комбат.
Наркопреступность. Аттестация.
Уволен. Принят. Полиграф.
Найемы. Клуб. Суд. Профанация.
Майор. Полковник. Кандидат.
Футбол. Нацгвардия. Безпалевно.
Херсон. Блокада. Домино.
Синицин. Поезд. Ствол. За пазухой.
Корчинский. Зрада. Как в кино.
Знак за заслуги. Данил Галицкий.
Вновь Форт-Семнадцать. АПС.
Смех. Телешоу. Ахи-крики.
Фонарь. Соцпартия. Конец.
Антон Ходза, блогер
У нас було 2 пакети трави, 75 прапорів СПУ, 5 неопублікованих плівок Мельниченка, пачка газет Сільські Вісті і ціла купа партійних осередків, а також корвалол, мазь від артриту, проект земельної реформи, проект пенсійної реформи і 2 дюжини комерційних законопроектів. Не те щоб це був необхідний запас для відродження СПУ, але якщо почав робити хуйню, стає важко зупинитися. Єдине, що викликало у мене побоювання - це плівки Мельниченка. Ніщо в світі не буває більш стрьомним, безвідповідальним і порочним, ніж ці записи. Я знав, що рано чи пізно ми перейдемо і на цю бридоту.
І.Ківа
Ярослав Юрчишин, журналіст
Так опустити ідею соціалізму ще не вдавалося нікому...Ківілізм - новий виток трешсоціалістичної...думки?
Александр Нойнец, блогер
Шановні співвітчизники. Як ви, можливо, знаєте, донедавна я намагався будувати єдину соборну українську державу в лавах політичної партії БПП "Солідарність".
Але, зважаючи на актуальні тренди сьогодення та ті виклики, які кидає нам життя, я усвідомив, що цей шлях веде до тупіка, стагнації, руйнації, профанації та зубожіння нації.
Тому я прийняв важке, але виважене рішення, і погодився до понеділка очолити одночасно Правий Сектор та Український Вибір. Вважаю, що цей рішучий крок допоможе консолідувати українське суспільство на шляху до перемоги та квантової сингулярності.
Іншалла, православні!
Денис Казанский, журналист
Много горя натерпелась Украина от социализма. Но ничего, теперь пришел наш черед как следует поглумиться над ним!

Оценка материала:

5.00 / 4
Вот, новый поворот: Кива - главный социалист Украины. Обзор мнений 5.00 5 4
Політика / Україна
09.07.2017 2369
Еще материалы раздела «Україна»