НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Прес-релізи
Будівельна
16.07.2017 646

Монтаж опалення

Якісно виконаний монтаж опаленя є запорукою тривалого і безпечного використання обладнання. Саме тому монтажні роботи повинні виконувати кваліфіковані спеціалісти.

66327985124

Послуги компаній, які професійно займаються інсталяцією та обслуговуванням опалення та кліматичної техніки, дуже затребувані в сучасному світі. Завдяки ним люди мають можливість комфортно почувати себе дома, незважаючи на погодні умови за вікном. Однією з таких фірм є підприємство "Економтепло". На його сайті можна дізнатися все про монтаж опалення. Про головні особливості цього непростого й піде мова нижче.

Технологія

Порядок дій спеціалістів може незначно варіюватися, але звичайно вони відбуваються в такому порядку:

  • Проектування. На цьому етапі замовник повинен обрати, яку саме систему опалення він хоче установити. На вітчизняному ринку представлені майже всі існуючі різновиди, включаючи електричні, газові та твердопаливні системи. Спеціалісти фірми оперативно розрахують потрібну потужність обладнання та його вартість з урахуванням витрат на монтаж.
  • Підготовчі роботи. В залежності від типу обраної системи опалення, можливо виникне необхідність проведення демонтажних, будівельних або оздоблюваних робіт. В ідеалі їх треба виконати до того, як буде завезене обладнання..
  • Монтаж. Якщо приміщення добре підготовлене, встановлення опалювального обладнання, проведення труб і підключення нагрівальних елементів (радіаторів) не займае багато часу. Кваліфіковані монтажники можуть закінчити роботи по встановленню опалення в двокімнатній квартирі за робочу зміну.
  • Перевірка. Місля інсталляції систему обов'язково тестують під значним тиском. Це робиться для запобігання витіків.

Особливості

Встановлення опалювального обладнання - дуже відповідальна справа. Від якості її проведення безпосередньо залежить термін служби приладів та безпечність їх експлуатації. Звертаючись в спеціалізовану фірму по монтажу опалювальних систем, слід звертати увагу на такі тонкощі:

  • Кваліфікація персонала. В штаті підприємства повинні перебувати дипломовані співробітники з великим досвідом.
  • Гарна матеріально-технічна база. Добре, якщо в процесі виконання монтажних робіт буде використовуватися сучасне обладнання та високотехнологічний інструментарій.
  • Оперативність. Для багатьох вона має велике значення. Тільки великій досвід та висока кваліфікація персонала дозволяють проводити роботи дуже швидко без шкоди для якості.
  • Приваблива ціна. Важливо, щоб вона не була високою.

Наявність таких аспектів в компанії-монтажника є запорукою доброї співпраці.

Оценка материала:

5.00 / 1
Монтаж опалення 5.00 5 1
Прес-релізи / Будівельна
16.07.2017 646
Еще материалы раздела «Будівельна»