<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
18.07.2017 981

Эксперт сказал, сколько Ryanair может "привести" пассажиров во Львов и Борисполь

Для аэропорта "Львов" им. Даниила Галицкого ирландский лоукост Ryanair может принести 70% прироста пассажиропотока, в то время как для "Борисполя" - 1,5%.

Об этом заявил экс-замминистра инфраструктуры, директор программы "Инфраструктура" аналитического центра "Украинский институт будущего" Владимир Шульмейстер, передает Укринформ.

"Для аэропорта "Борисполь" мы говорим про прирост 1,5%, для аэропорта "Львов" - это 70% прироста. Это ощутимая разница. В аэропорт "Львов" планировалось семь направлений, в "Борисполь" - четыре. Аэропорт "Борисполь" - это 10 млн (годовой пассажиропоток - ред.) на сегодня, аэропорт "Львов" - 800 тыс. Соответственно, для аэропорта "Львов" это значительное увеличение пассажиропотока, для аэропорта "Борисполь" это незначительно", - пояснил экс-замминистра.

Оценка материала:

5.00 / 2
Эксперт сказал, сколько Ryanair может "привести" пассажиров во Львов и Борисполь 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
18.07.2017 981
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»