<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценарії  США схвалили військову допомогу Україні: у Кремлі вибухнули погрозами Вашингтонувсі новини дня
Прес-релізи
Інше
28.07.2017 817

Likarni.com — український сервіс пошуку лікарів та клінік

Портал likarni.com — це можливість знайти діагностичний центр, клініку і оформити заявку на прийом до обраної медичної установи, лікаря або на послугу.

Турбота про вас

Проект Likarni.com створений для людей, яких хвилює їхнє здоров'я, бажають отримати медичну допомогу від досвідчених і кваліфікованих лікарів, не витрачаючи дорогоцінного часу в чергах. Співробітники сall-центру в режимі онлайн дадуть відповіді на Ваші питання, допоможуть знайти клініку, оберуть найбільш зручний для Вас варіант запису до фахівця, запишуть на прийом до лікаря протягом 5-7 хвилин. Дзвоніть за телефонами, вказаними на сайті або скористайтеся формою зворотного зв'язку, і всю роботу з пошуку потрібного Вам лікаря-клініки-медпослуги виконають кваліфіковані співробітники сall-центру.

Економія вашого часу

Банальне порівняння, але білка в колесі — найточніше висловлювання про людину XXI століття. Ми забули про поняття «вільний» час. Робота-дім — головний ланцюжок, який дуже складно розірвати. У такому ритмі ніколи подумати про нормальний обід, а здоров'ю і зовсім ніколи приділити навіть кілька годин. Розглянемо просту та прозаїчну ситуацію. Що зробить людина, у якої болить голова другий день поспіль? Людина XXI століття піде в аптеку, купить знеболююче, яке порадить продавець-консультант, а потім піде на роботу. Так, головний біль пройде, але! Своїми діями Ви «заглушите» симптоматику і все. Але ж навіть звичайний головний біль, який не проходить кілька днів, може бути першою ознакою пухлини головного мозку. І тут знову виникає питання, чому людина навіть після цієї інформації не піде до лікаря? «У мене немає часу», — саме таку відповідь ми почуємо від 90 % опитаних. Likarni.com займуться вирішенням Вашої проблеми, а Ви при цьому не витратите дорогоцінного часу.

Усі тяготи пошуку клініки-лікаря-послуги покладіть на сервіс Likarni.com, який:

●       допоможе вам в режимі онлайн визначитися з вибором лікаря і записатися на прийом до вибраного фахівця;

●       надасть тільки актуальну і перевірену інформацію;

●       допоможе вибрати медичний заклад з урахуванням усіх ваших вимог (район міста, віддаленість від метро);

●       підбере зручний для Вас час візиту до лікаря.

Компетентні консультанти сall-центру вислухають всі побажання, оформлять заявку, дадуть відповіді на всі Ваші запитання.

Зручний та якісний портал

Кожен відвідувач Likarni.com може ознайомитися з каталогом медичних послуг і актуальними цінами. Алфавітний покажчик спростить Вам завдання пошуку необхідної медпослуги. Так, ознайомившись з інформацією про декілька клінік або діагностичних центрів, Ви зможете обрати медустанову, орієнтуючись на її цінову політику, графік роботи і розташування.

Із Likarni.com зручно і приємно працювати, тому що на порталі тільки перевірена інформація про клініки та лікарів України, актуальні акції медустанов України, зручний онлайн-пошук лікарів, клінік і медичних послуг.

Likarni.com — сучасний онлайн-сервіс запису до приватних медичних установ України, який допоможе кожному та заощадить час!

Оценка материала:

5.00 / 2
Likarni.com — український сервіс пошуку лікарів та клінік 5.00 5 2
Прес-релізи / Інше
28.07.2017 817
Еще материалы раздела «Інше»