<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
21.09.2017 1051

НБУ готов согласовать покупку банком Тигипко дочки "Сбербанка"

Национальный банк Украины предварительно одобряет покупку бизнесменом Сергеем Тигипко ВиЭс Банка, который принадлежит российскому Сбербанку.

Об этом сообщила агентству "Интерфакс-Украина" заместитель главы центробанка Екатерина Рожкова.

 

"Мы действительно получили пакет документов на покупку ВиЭс Банка. Мы на финальной стадии анализа. Предварительный анализ свидетельствует, что эта сделка возможна", - сказала она в кулуарах ежегодного Украинского финансового форума в Одессе, организованного инвестгруппой ICU.

Оценка материала:

5.00 / 1
НБУ готов согласовать покупку банком Тигипко дочки "Сбербанка" 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
21.09.2017 1051
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»