<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 рокувсі новини дня
Прес-релізи
Інше
24.09.2009 15:19 13875

Відбулася анонсна прес-конференція Українського Тижня Моди.

17 вересня 2009 року відбулася анонсна прес-конференція Українського Тижня Моди. У прес-конференції взяли участь – співзасновник та голова оргкомітету UFW Ірина Данилевська, яка представила програму показів осіннього ХХV Тижня Моди, а також поділилась новинами та досягненнями дизайнерів-учасників UFW.

Співзасновник Тижня Моди Олександр Соколовський ознайомив присутніх із ситуацією у легкій промисловості України на цей час. Генеральний продюсер UFW Володимир Нечипорук розповів про партнерів Тижня Моди та нові проекти і події, які будуть проходити в рамках Ukrainian Fashion Week.

        В черговий раз учасники прес-конференції наголосили, що головне завдання UFW ознайомити широкий загал із модними тенденціями весни-літа 2010 року. А також знову і знову довести, що мода в Україні існує, що глибина творчої дизайнерської думки та повна відповідність сучасним технологіям дають можливість створювати високоякісний продукт світового рівня з лейблом «Зроблено в Україні». Без гасел і страйкувань українські дизайнери сформували, хай не пріоритетну, галузь економіки, робочі місця, виробляють продукт високого ґатунку. А виїжджаючи за кордон, сприяють підвищенню авторитету держави. Це треба знати і розуміти, про це треба голосно і гордо говорити.

         Детальну інформацію, програму та умови акредитації для представників ЗМІ ви можете знайти на нашому сайті  www.fashionweek.com.ua  

Оценка материала:

3.60 / 5
Відбулася анонсна прес-конференція Українського Тижня Моди. 3.60 5 5
Прес-релізи / Інше
24.09.2009 15:19 13875
Еще материалы раздела «Інше»