<
НОВИНИ ДНЯ: Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадянвсі новини дня
Політика
Європа
04.10.2017 666

В Польше вандалы осквернили стену консульства Украины

Неизвестные написали на стене "Украина=ОУН-УПА", а у герба Украины нарисовали виселицу. 4 октября в городе Жешув на юге Польши неизвестные вандалы осквернили почетное консульство Украины, разрисовав стены красной краской.

Об этом сообщает Укринформ.

На здании консульства неизвестные вандалы написали на польском языке: “Украина = ОУН-УПА“, “Waffen SS Galitzien“. У герба Украины нарисовали виселицу и надпись Raus (на нем. языке “вон“), свастику и надписали на русском “имеется“.

Злоумышленников пока задержать не удалось.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Польше вандалы осквернили стену консульства Украины 5.00 5 2
Політика / Європа
04.10.2017 666
Еще материалы раздела «Європа»