НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
20.10.2017 4309

ДТП в Харькове: Водитель Lexus участвовала в гонках по ночному городу

Советник министра внутренних дел Антон Геращенко сообщил в Facebook, что во время ДТП водитель автомобиля Lexus Елена Зайцева участвовала в гонках по ночному Харькову.

“Lexus оказывается участвовал в гонках по ночному Харькову. А несчастные пешеходы стали жертвами дурного желания малолетней девушки “пофорсить“, - написал он и уточнил, что об этом стало известно после того, как харьковский интернет провайдер Триолан выложил видео со своих камер наблюдения напротив Харьковского исполкома.

“Следствие теперь должно установить личность водителя второго авто, участвовавшего в “покатушках“.

Он будет важным свидетелем по делу об установлении виновных в харьковской трагедии, за которым последует возмездие!“, - подчеркнул Геращенко.

Оценка материала:

5.00 / 3
ДТП в Харькове: Водитель Lexus участвовала в гонках по ночному городу 5.00 5 3
Життя та Стиль / Події
20.10.2017 4309
Еще материалы раздела «Події»