НОВИНИ ДНЯ: Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочаткувсі новини дня
Прес-релізи
Інше
05.10.2009 18:40 19053

Вишгородська філія ЗАТ «Крафт Фудз Україна» святкує 10 років

У жовтні 2009 фабрика з виробництва чіпсів та фасування кави компанії «Крафт Фудз Україна» і чіпси «Люкс» святкують 10-річчя. 

16 жовтня 2009 року, 10:00, у с. Старі Петрівці відбудеться урочисте святкування ювілею Вишгородської філії ЗАТ «Крафт Фудз Україна» по виробництву чіпсів та фасування кави, а також чіпсів «Люкс» з моменту придбання фабрики «Українська мова» у с. Старі Петрівці десять років тому.   

«Тоді ми придбали фабрику з виробництва чіпсів незважаючи на те, що країна переживала кризу 1998-1999, адже із самого початку ми вирішили для себе дивитися на складності як на можливості. Бо ми прийшли на цей ринок надовго, і хочемо бути одним із тих стратегічних інвесторів, який сприяє розбудові української економіки, культури, нації,» - коментує Юрій Логуш, Віце-Президент «Крафт Фудз», відповідальний за Україну, Східну Європу та Середню Азію, доктор економічних наук.

Крім виробництва солоних снеків з 2005 року на фабриці розфасовано близько 15 тисяч тонн кави торгових марок JACOBS, CARTE NOIRE та MAXWELL HOUSE. На двох лініях кава з Великої Британії та Німеччини, розфасовується, у скляні банки та стіки. Загалом, протягом десяти років команда Вишгородської філії з 500 людей досягнула чимало. Серед деяких – такі:

-    За 10 років на фабриці вироблено близько 85 тисяч тонн солоних снеків.
-    Новинки чіпсів «Люкс» традиційно з’являються двічі або більше разів на рік, серед останніх у 2009 році - картопляні чіпси «Люкс» зі смаком кропу та сметани» та «Люкс» зі смаком кальмарів». Для цього на фабриці працює лабораторія відділу дослідження та розвитку. 
-    З самого початку компанія впровадила власну аграрну програму у співпраці з 30 господарствами з усієї України по вирощуванні промислової та насіннєвої картоплі для виробництва чіпсів.
-    За 10 років (включаючи плани 2009 року) загалом вирощено та доставлено на підприємство понад 390 тис. тонн промислової картоплі, яка була вирощена на площі 14.7 тис га по всій Україні та понад 51 тис тонн насіннєвої картоплі на загальній площі 2 тис га.
-    З 2000 року до 2009 року загальні інвестиції у модернізацію виробничих потужностей фабрики склали близько 260 мільйонів гривень. 
-    Застосування інструментів 6 Sigma з 2007 року дало можливість реалізувати 6 проектів, що дало 622 тис. дол. щорічного заощадження.

«Ми постійно спрямовуємо нашу увагу на вдосконалення процесів виробництва. Так, цього року запроваджені нові підходи у системі організації заходів з безпеки життєдіяльності фабрики, запроваджено «Green Rooms» («зелені» кімнати) для спілкування з робітниками щодо безпеки підприємства, охорони праці та навколишнього середовища, якості та безпеки продуктів харчування та впровадження на підприємстві вимог системи НАССР, GMP. Ми залучаємо і винагороджуємо людей за найкращі ідеї з оптимізації процесів та ефективного виробництва,» - коментує Олександр Кудрик, директор Вишгородської філії по виробництву чіпсів та фасування кави, ЗАТ «Крафт Фудз Україна».   
Серед громадських ініціатив фабрики можна виділити піклування про дитячий будинок «Гніздечко» у с. Іванкові, підтримку у проведенні Дня села, участь працівників фабрики у толоці на території Державного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943» році, в с. Нові Петрівці, організація екскурсії для школярів київської школи Монтессорі, будівництво спортивного дитячого майданчику у с. Старі Петрівці.


# # #


ЗАТ «Крафт Фудз Україна» (КФУ) є українським підприємством, що входить до групи компаній „Крафт Фудз Інк.”, другого в світі виробника продуктів харчування. КФУ є одним з лідерів на ринку харчових продуктів України в усіх трьох категоріях, в яких представлено продукцію компанії: кава, шоколадні вироби, солоні снеки. КФУ є одним з найбільших в Україні харчових підприємств, що працює на ринку продуктів харчування України з 1994 року. До складу підприємства входять: Тростянецька шоколадна фабрика „Україна” та Вишгородська філія по виробництву чіпсів і фасуванню кави. З 2003 року ЗАТ „Крафт Фудз Україна” відповідає за збут продукції на ринку Молдови, а з 2005 року – на ринках Білорусі, Грузії, Вірменії та Азербайджані. А з 2008 р. – ще і на ринках Казахстану, Узбекистану, Киргизтану, Таджикистану, Туркменістану та Монголії. У компанії „Крафт Фудз Україна” працює близько 1600 працівників. Торгові марки: „КОРОНА”, MILKA; Ведмедик «Барні»; „ЛЮКС”; JACOBS, MAXWELL HOUSE, CARTE NOIRE.


 

Оценка материала:

3.20 / 5
Вишгородська філія ЗАТ «Крафт Фудз Україна» святкує 10 років 3.20 5 5
Прес-релізи / Інше
05.10.2009 18:40 19053
Еще материалы раздела «Інше»