<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.11.2017 1908

Україна приєдналася до святкування Міжнародного дня жіночого підприємництва

17 жовтня у Верховній раді "Міжнародна Амбасада жінок-підприємців"  відзначила найуспішніших бізнес-леді та запросила їх вступити до своїх лав. Серед нових амбасадорок - Людмила Русаліна, щедра меценатка, успішна бізнес-леді та активна громадська діячка.

Впродовж багатьох років цій жінці вдається вдало поєднувати управління багатопрофільним бізнесом та виховання п'ятьох дітей.

Напередодні Міжнародного дня жіночого підприємництва, у Верховній Раді зібралися найуспішніші бізнезвумен з різних куточків України. Організаторами святкування виступили Міжнародна амбасада жінок-підприємців України, Європейська Асамблея жінок-депутатів, Всеукраїнське об’єднання жінок-депутатів і Асоціація міст України. Генеральний партнер заходу - ТМ STATUS, партнери - Green Hills, BRELIL і Домашнє Свято.

«Дуже важливо, що в нашій країні почали приділяти особисту увагу жінці – не тільки як матері, дружині, берегині, але і як підприємцю. Зростає вплив жінок не лише у політиці, а у різних сферах бізнесу, український жіночий рух виходить на міжнародний рівень», - зазначила Людмила Русаліна.

WED – Міжнародний день жіночого підприємництва – вперше почали відзначати у 2014 році, за цей час професійне свято здобуло популярність у 144 країнах світу. Українські бізнес-леді звернулися до депутатів Верховної Ради з ініціативою на державному рівні започаткувати святкування Дня жіночого підприємництва 19 листопада.

Під час заходу в учасниць була чудова можливість обговорити ключові проблеми жіночого підприємництва на експертній дискусії , в якій взяли участь представниці міжнародних інституцій, жінки-депутати та успішні українські бізнесвумен. Святкування WED також стало гарною нагодою для вручення нагород переможницям конкурсу «Кращі ініціативи жінок України для економічного розвитку місцевих громад».

Кульмінацією заходу стало нагородження почесними званнями Амбасадорок чарівних бізнес-леді, які власним прикладом довели: поєднувати успішний бізнес з активним суспільним життям, громадською та благодійною діяльністю – можливо!

Petrus_Rysalina1_1

«Українські жінки мають величезний потенціал у бізнесі, вони талановиті та працьовиті,  цілеспрямовані та сильні духом. Звісно, потрібна підтримка, насамперед фінансова, необхідно прийняти низку ініціатив на законодавчому рівні, і найважливіша умова – щоб самі жінки вірили у себе, у свої можливості та права. Саме тому жінкам-підприємцям слід об’єднуватися, підтримувати одна одну, ділитися досвідом з подругами, які роблять перші кроки у власному бізнесі. Разом ми зможемо досягнути наших мрій і побудувати щасливу та багату Україну, якою пишатимуться наші діти», - переконана президент групи компаній «Петрус», меценат Людмила Русаліна, яка отримала цього року почесне звання Амбасадорки.

Кожна Амбасадорка – посол жіночого підприємництва, яка поділяє принципи організації та ставить своєю метою всіма силами сприяти розвитку жіночого підприємницького руху, підтримувати інших жінок на шляху розвитку власної справи.Об’єднання жінок-підприємців задля формування сприятливого бізнес-середовища стало лейтмотивом зустрічі – організатори анонсували створення всеукраїнської мережі Амбасадорок, що проводитиме численні ділові зустрічі та освітні заходи для підтримки жіночого підприємництва на всій території України.

На головному фото: Почесний президент Міжнародного Посольства жінок-підприємців України Вероніка Марчук та президент ГК «Петрус» Людмила Русаліна

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна приєдналася до святкування Міжнародного дня жіночого підприємництва 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.11.2017 1908
Еще материалы раздела «Суспільство»