НОВИНИ ДНЯ: Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українцівсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
08.10.2009 16:12 16663

Вдалий фасон для бізнесу. Розкішний, витончений та найлегший у світі – ноутбук VAIO серії X

Вдалий фасон для бізнесу. Розкішний, витончений та найлегший у світі – ноутбук VAIO серії X.

 

·       VAIO серії X: всього 655 г1 та 13,9 мм завтовшки

·       Працюйте довше: час роботи від батареї до 16 годин2

·       Чіткий та яскравий широкоформатний екран X-black LCD 11.1”

·       Вражаючий корпус з алюмінію та вуглецевого волокна, представлений у трьох варіантах кольору

·       Високошвидкісний доступ до мобільних мереж завдяки технології Everywair Wireless WAN

 

Sony представляє нові VAIO серії X, що поєднують надзвичайну мобільність, зручність і вишуканий дизайн. Маючи вагу від 655 г1, витончені VAIO серії X – найлегші ноутбуки в світі3.

 
VAIO серії X також вражаюче тонкі, менш ніж 13,9 мм завтовшки по всьому елегантному корпусу. Вони втілюють всі цінності марки VAIO щодо портативності та  продуктивності, підвищуючи їх до нових вершин. Це ідеально збалансований набір для ділових мандрівників, що знаються на стилі.

 

Тонкий корпус чорного кольору виконаний з міцного та легкого вуглецевого волокна. Алюмінієвий упор для рук не тільки підкреслює розкішний вигляд ноутбука. Він також запобігає зісковзуванню зап’ястків, і є надійною основою для комфортабельного набору без помилок на ергономічній клавіатурі, що має відокремлені клавіші.

 

Зручність користування вдосконалена ще більше за допомогою нового тачпада з функцією multi-touch. Вона спрощує навігацію по ваших файлах завдяки інтуїтивній прокрутці, переходу по сторінках і збільшенню, – і все це за допомогою лише кінчиків пальців.

 

Тривкий широкоформатний LCD-екран X-black 11,1” зі світлодіодною підсвіткою  відповідає за детальне відображення документів, веб-сторінок, відео та ін. на екрані. Вам сподобаються контрастні, живі та глибокі кольори.

 

Ноутбуки VAIO серії X – це не тільки неймовірно тонкі лінії та захоплюючий вигляд. Ці моделі також виділяються високою продуктивністю та повним набором функцій, що відповідають всім вимогам ділової людини, що часто подорожує, і не бажає припиняти роботу навіть у дорозі.

 

Проте навіть найвища портативність нічого не варта, якщо ви змушені підзаряджати ноутбук від кожної розетки. Завдяки процесору надзвичайно низької напруги та енергоефективній LCD-панелі, VAIO серії X дозволяє вам працювати протягом усього робочого дня (приблизно 8 годин) від однієї зарядки 4-елементного літій-полімерного акумулятора. Додаткова розширена батарея типу X (8 елементів) може подовжити час роботи до вражаючих 16 годин.

 

Навіть коли ви далеко від точки доступу Wi-Fi, технологія VAIO Everywair WWAN залишить вас на зв’язку через високошвидкісні мобільні мережі 3G HSPA зі швидкістю завантаження до 7,2 Мбіт/с.

 

Інтерфейси не стали жертвою компромісу, незважаючи на тонкі лінії ноутбука. 2 роз’єми USB, Gigabit Ethernet і порт VGA доповнені бездротовими 802.11 b/g/Draft n і Bluetooth™ для ще більшої продуктивності в дорозі. Також до ваших послуг інтерфейси для мікрофона та навушників, а також карт пам’яті Memory Stick і SD. Завтовшки всього 2,25 мм, вбудована камера MOTION EYE® дає можливість проводити відеоконференції з клієнтами та колегами.

 

VAIO серії X обладнані з оригінальною Windows® 7 Professional та енергоефективним SSD-диском для швидкого, надійного доступу до файлів. Цей визначний ноутбук лідером за економічним енергоспоживанням, будучи сумісним із Energy Star 5.0.

 

Серед аксесуарів, доступних окремо, представлені розкішний футляр з натуральної шкіри, зовнішній USB DVD-привод і стильна бездротова миша.

 

Тонкий та надзвичайно легкий ноутбук VAIO серії X буде доступний у продажу в Україні з листопада 2009 р.

 

Оформити попереднє замовлення на ноутбук VAIO серії X можна буде у фірмовому Інтернет-магазині Sony (www.sony.ua/shop).

 

 

1 Вага вказана для конфігурації батареєю типу S (VGP-BPS19), без вбудованого адаптера WWAN і з SSD-диском 64 Гб. Ця конфігурація доступна ексклюзивно при замовленні через послугу ‘VAIO by you’ у магазинах Sony Style (www.sonystyle.eu/VaiobyYou) в деяких країнах.

2 З батареєю типу LL, що доступна як додатковий аксесуар.

3 Станом на 8 жовтня 2009 р., серед ноутбуків з діагоналлю екрана понад 10".


Модель

VAIO VPC-X11S1R/B

Процесор

Intel® Atom™ Z540 1,86 ГГц

ОС

Оригінальна Windows® 7 Professional (32bit)

ОЗП

2 Гб (1 x 2 Гб) DDR2 SDRAM

HDD

128 Гб SSD Flash, Serial ATA

Екран

11,1” X-black LCD з технологією LED; WXGA 16:9 (1366X768)

Графіка

Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 500

Вага і габарити

0,78 кг (з батареєю в комплекті);

185 x 13.9 x 278 мм (Г x В x Ш)

Інше

Everywair Wireless WAN 7,2/5,76 Мбіт/с  (HSDPA/HSUPA); WLAN 802.11b/g/Draft n; Bluetooth®; цифрова камера Motion Eye

За додатковою інформацією звертайтеся:

 

Тимофій Іванов-Малявін

Представництво Sony Overseas SA в Україні

Тел.: +38 044 490 63 00

Факс.: +38 044 490 63 29

e-mail: Tymofiy.Ivanov-Malyavin@eu.sony.com

Сайт: www.sony.ua

 

 

 

Про компанію Sony:

 

Sony – провідна світова компанія-інноватор, що постійно втілює нові технологічні рішення, пропонуючи аудіо- та відеопродукти, комунікаційні та інформаційні технології, що орієнтовані як на споживчий, так і на професійний ринок. Sony відома завдяки таким своїм продуктам, як рідкокристалічні телевізори високої чіткості BRAVIA™, цифрові фотоапарати Cyber-shot™, відеокамери Handycam®, MP3-плеєри Walkman®, персональні комп’ютери VAIO™, а також обладнання для професійного мовлення високої чіткості, що об’єднане під маркою XDCAM™. Sony є одним з лідерів світової індустрії цифрових розваг, поєднуючи велику кількість різноманітних бізнес-напрямків, зокрема електроніку, музику, кіно, ігри та онлайн-магазини. Кількість співробітників компанії по всьому світу налічує приблизно 170 000 осіб.

 

Компанія Sony підтримує постійні партнерські відносини з футбольними організаціями, поділяючи хвилювання мільйонів футбольних фанатів по всьому світу. Sony є офіційним спонсором ліги Чемпіонів УЄФА 2012 р., офіційним партнером ФІФА до 2014 р. і міжнародним спонсором Чемпіонату Світу по футболу ФІФА у 2010 і 2014 рр.

 

Щоб отримати додаткову інформацію про Sony, завітайте на сайт компанії в Україні www.sony.ua.

 

“Sony” і “VAIO” є зареєстрованими торговельними марками корпорації Sony. Всі інші торговельні марки належать відповідним власникам.

 

 

Оценка материала:

4.14 / 7
Вдалий фасон для бізнесу. Розкішний, витончений та найлегший у світі – ноутбук VAIO серії X 4.14 5 7
Прес-релізи / IT та зв'язок
08.10.2009 16:12 16663
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»
  • Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков

    В Харькове существует множество провайдеров, предлагающих разнообразные услуги по подключению к интернету. Они конкурируют между собой, предоставляя широкий спектр тарифов и услуг, чтобы привлечь как можно больше клиентов.

    IT та зв'язок 25.03.2024 232
  • Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади

    Сучасній людині важко уявити своє життя без мобільного телефона. Адже в цьому пристрої поєднується стільки функцій, що ви можете завжди залишатися на зв’язку, працювати з документами, грати в ігри чи робити фото. Головне для цього всього – справність смартфона.

    IT та зв'язок 12.03.2024 284
  • Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом

    Якщо Pixel 6 та 6 Pro завоювали шанувальників завдяки чудовим камерам та штучному інтелекту, то нова 7-а серія смартфонів Google претендує на звання конкурента гігантів. Щоб розбавити ринковий тандем Apple-Samsung, гаджети отримали надпотужний процесор, шикарні камери та покращену автономність. Фахівці магазину електроніки AVIC з'ясували, чому Google Pixel 7 і 7 Pro не гірші від флагманів інших брендів, що вони пропонують користувачам і в чому переваги кожного з апаратів.

    IT та зв'язок 09.03.2024 477
  • Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу

    Найбільш популярним хмарним сервісом у сфері платформених та інфраструктурних послуг є Amazon Web Services. Застосовують його вже майже 20 років такі мегакорпорації, як Кока-Кола, Нетфлікс, БМВ та інші. Все частіше можливостями користуються і порівняно невеликі підприємства. Ознайомитися з можливостями та перевагами AWS користувачі з України можуть на https://www.softwareone.com/uk-ua/cloud-services/aws. Досить довго хмара знаходилася в лідерах за прибутками, проте поступилася у 2010 році Майкрософт Азур.

    IT та зв'язок 06.03.2024 348
  • Особливості просування сайтів Особливості просування сайтів

    Розкручений веб-сайт може стати для свого власника справжнім золотим дном. Наявність топового майданчика – це трамплін до зростання продажів. Адже те що з Мережі можна отримувати готових клієнтів – це факт, що підтверджено на практиці. І необхідно для цього лише мати інтернет-ресурс, який правильно налаштований.

    IT та зв'язок 01.03.2024 314