НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленськоговсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
27.11.2017 11998

Женщина на внедорожнике устроила аварию на мосту Патона

Действия женщины заставили водителя Камаза направить машину в отбойник, чтобы избежать столкновения. На съезде с моста имени Патона внедорожник Volkswagen Touareg врезался в столб после того, как его водитель попыталась повернуть направо с крайней левой полосы. 

Об этом сообщает корреспондент издания lb.ua.

В это же время по мосту двигался Камаз, который находился в полосе правее и не ожидал подобного “маневра“. Поэтому, чтобы избежать столкновения с Фольксвагеном, водитель вынужден был повернуть вправо и направить свою машину в отбойник.

Прибывшие врачи скорой оказали первую помощь водителю Фольксвагена,  а от госпитализации она отказалась.

Оценка материала:

5.00 / 4
Женщина на внедорожнике устроила аварию на мосту Патона 5.00 5 4
Життя та Стиль / Столиця
27.11.2017 11998
Еще материалы раздела «Столиця»