НОВИНИ ДНЯ: Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
15.10.2009 18:44 16372

Стартує конкурс серед українських блоґів - Best Ukrainian Blog Awards 2009 (BUBA 2009)

12 жовтня розпочинається найважливіша та найочікуваніша подія української блоґосфери – конкурс на найкращий  український блоґ BUBA 2009.  Конкурс відбуватиметься вже другий рік поспіль. Він має на меті виявити найякісніші та найпопулярніші українські блоґи та обрати з них кращі. До 26 жовтня відкрита реєстрація блоґів та публічне голосування, а 7 листопада, в рамках конференції MediaCamp Kyiv 2009, відбудеться оголошення результатів та нагородження переможців.

Переможці конкурсу визначатимуться у п’яти номінаціях: персональний, тематичний, корпоративний, мікроблоґ та спільнота. Також передбачено спеціальні номінації: •    made in Ukraine - блоґи, які створюються українцями, але які читають переважно за кордоном,
•    вибір експертів,
•    блог читацьких симпатій,
•    прорив 2009 - блоґи, які стартували після минулого конкурсу BUBA 2008
•    перспективний - блоґи молодих авторів віком до 18 років.
Генеральним партнером конкурсу виступає компанія «Київстар». «Блогосфера – цікаве явище сучасності, місце, де обмінюються думками мільйони яскравих особистостей. Мета Best Ukrainian Blog Awards 2009 – виявити найкращих українських блоґерів та привернути увагу до їх діяльності. «Київстар», як оператор мобільного інтернету, підтримує розвиток української блоґосфери та бажає успіхів  усім учасникам конкурсу!», – відзначив Віталій Ворожбит, директор з управління та розвитку нових продуктів «Київстар».
До участі у конкурсі запрошуються блоґи, орієнтовані в першу чергу на українську аудиторію. В конкурсі можуть брати участь блоґи, які виконують хоча б одну із наступних умов: більше половини відвідувачів блоґа із України; тематика блоґа стосується України; більше 50% матеріалів написані українською мовою.
З 12 до 26 жовтня кожен охочий може зареєструвати власний або улюблений блоґ на сторінці конкурсу http://mediacamp.org.ua/buba - тільки зареєстровані блоґи візьмуть участь у відкритому голосуванні, яке визначить найкращих блоґерів України.  У кожній категорії буде визначено 5 фіналістів, а переможців оберуть на закритому голосуванні незалежні експерти.
Детальніше про конкурс можна дізнатися на сайті конференції MediaCamp Kyiv 2009 (http://mediacamp.org.ua), яка присвячена розвитку сучасних мас-медіа і в рамках якої проводиться конкурс.

Офіційні організатори конференції MediaCamp Kyiv 2009 та Конкурсу українських блоґів BUBA 2009 — громадська організація «Інтернет Ініціативи» (http://internetinitiatives.org/uk/projects), яка виступала організатором Blogcamp CEE 2008 і ряду інших баркемпів, а також міжнародна ГО «Інтерньюз Україна» (http://www.internews.ua/), яка допомагала в організації першого Blogcamp CIS & Baltics 2007 і нині впроваджує проект з розвитку нових медіа MediaNext. До ініціативної групи увійшли представники цих організацій, а також експерти медіаринку.


За додатковою інформацією звертайтесь до:
Артур Оруджалієв (Best Ukrainian Blog Awards 2009) 8 067 238 08 34, arturclancy@gmail.com
Кирило Терещенко (прес-центр) 8 067 758 06 29, Kirill.Tereshchenko@brandcom.com.ua
Ярослав Федорак (он-лайн ЗМІ) 8 067 502 95 84, jarofed@gmail.com

Партнери конференції:
Генеральний партнер Best Ukrainian Blog Awards 2009 – компанія „Київстар”.
Платиновий спонсор MediaCamp Kyiv 2009 – Браузер Internet Explorer 8.
Приміщення надає i•Klass.
PR-підтримка події – Brandcom.
Інформаційні партнери – Marketing Media, Укрінформ, День, Finance.UA, ЛІГАБізнесІнформ, ВД «Галицькі контракти», Sostav.ua, PRweb, ITC.ua, Фокус, Эксперт, журнал «Дебет-Кредит», Сейчас, ТРК Київ.

Оценка материала:

4.75 / 8
Стартує конкурс серед українських блоґів - Best Ukrainian Blog Awards 2009 (BUBA 2009) 4.75 5 8
Прес-релізи / Інше
15.10.2009 18:44 16372
Еще материалы раздела «Інше»