<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
16.10.2009 14:04 11545

Вкладчиков новый мораторий в Родовид Банке не коснется

Национальный банк Украины продлил на два месяца мораторий на удовлетворение требований кредиторов Родовид Банка, однако его действие не распространяется на депозитные договоры с физлицами.

Кроме того, Нацбанк продлил мораторий на удовлетворение требований кредиторов в банках «Арма» и «Днистер», сообщает «РБК-Украина».
Напомним, Родовид Банк был рекапитализирован в июле 2009 г. Введенный мораторий на удовлетворение требований кредиторов в Родовид Банке действовал до 15 октября с.г., а в банках «Арма» и «Днистер» — до 16 октября с.г.
Необходимость продления моратория объясняется переводом активов и пассивов из «Укрпромбанка» в «Родовид Банк».

Оценка материала:

3.63 / 8
Вкладчиков новый мораторий в Родовид Банке не коснется 3.63 5 8
Бізнес / Фінанси та банки
16.10.2009 14:04 11545
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»