НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
19.10.2009 16:00 13881

Вячеслав «Steel Power» Узелков боксуватиме проти Томаша «Jumbo» Адамека!

21 жовтня, завдяки компанії братів Кличків «K2 East Promotions», світовому бренду Nemiroff та медіагрупі «Інтер», на нас чекає справжнє шоу у столичному Палаці спорту — професійний боксерський турнір, де українець В’ячеслав «Steel Power» Узелков (21-0-0, 13 КО) відстоюватиме титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA у напівважкій вазі. 

Вячеслав – офіційний претендент на титул Чемпіона світу WBA. Нинішній Чемпіон — у недалекому 2007 році суперник В’ячеслава — Габріель Кампілло (19-2-0, 6КО) на прізвисько «Красунчик» отримав поразку нокаутом у поєдинку зі «сталевим» Узелковим, але у 2009 зміг перемогти Уго Гарая і здобути пояс Чемпіона світу, а потім у суперечливому поєдинку в Казахстані відстояти титул проти місцевого Бейбута Шуменова! Ця ситуація не влаштовує В’ячеслава, і він прагне довести, хто найсильніший. До головної перемоги в житті необхідно прийти  повністю озброєному. Тому за нагоди Узелков проводить 12-раундовий поєдинок, відстоявши титул у якому, зможе на 100% підготуватись до зустрічі, на яку чекає вся Україна. Аби вибороти це звання необхідна суттєва фізична та психологічна підготовка. Саме тому результат 21 жовтня  такий важливий!
«Танці закінчилися, згасли вогні паркету і, знову я виходжу в ринг! До бою я готувався пів року, адже це фінальна точка перед головним двобоєм у моїй кар’єрі. Мені відомо, що у мого суперника досить потужний досвід, але і в мене він не слабкий! Я повністю впевнений у своїх силах» - зазначив В’ячеслав Узелков під час прес-конференції 13 жовтня.

Суперником В’ячеслава 21 жовтня виступить представник Чехії Томаш Адамек (14-1-1, 6 КО). За свою професійну кар’єру лише 1 раз його спіткала поразка, але не зупинила! Він не одноразово захищав титул Чемпіона Чехії, був претендентом на титул Чемпіона EBU-EU (Чемпіона Європи серед країн, що не ввійшли до складу Євросоюзу), але отримав поразку за рішенням суддів від іменитого італійця Антоніо Бранколіона.
Професійно оцінив досвід суперника Узелкова Олександр Красюк, генеральний директор «К2 East Promotions»: «Томаш почав займатись боксом у 17 років. За свою кар’єру в любительському боксі він провів 230 поєдинків, 200 з яких виграв! Томаш 5 разів ставав Чемпіоном Чехії (двічі у середній вазі та тричі у напівважкій). Адамек двічі представлявв свою країну на Чемпіонаті Європи та двічі на Чемпіонаті світу. У  2006 році Томаш перейшов у професійний бокс. У якості прізвиська він вибрав ім’я одного з мультиплікаційних героїв – «Джамбо». Адамек упевнений, що воно на вдачу. І дійсно, за час своєї професійної кар’єри боксер жодного разу не був у нокдауні, єдина його поразка зарахована суддівською колегією».
Промоутери підготували справжній сюрприз для столичних уболівальників у вигляді андеркарду. Адже 21 жовтня на ринг вийдуть чемпіон Європи у суперважкій вазі Олександр Устінов, киянин Макс «Тайгер» Бурсак проведе чи не найважчий двобій у кар’єрі, чемпіон Європи за версією WBA Віктор Плотніков, Валерій Бражнік, Костя Ровенський, Артем Айвазіді, Алік Міртазалієв та Микола Ісраєлян.

«K2 East Promotions»  — найбільша промоутерська компанія України. Створена в листопаді 2007 шляхом обєднання української компанії «National Box Promotion» та промоутерської компанії братів Кличко «K2 Promotions». «Ціль компанії — зростити чемпіонів світу в усіх вагових категоріях, створити для українських боксерів усі умови для якісних тренувань та перемог найсильніших боксерів світу на своїй землі, в Україні», — говорить Віталій Кличко, один із засновників «K2 East Promotions».
Телеканал «Інтер», www.inter.ua   — загальнонаціональний мовник, в українському ефірі з 20 жовтня 1996 року.  Технічне покриття у панелі GFK – 99,5 %. Входить у медіа-групу «Інтер» разом з телеканалами НТН, К1, К2, «Enter-музика», «Enter-фільм», «Мегаспорт». Середньодобова частка т/к «Інтер» по аудиторії «18+» у грудні 2007 року склала 24%. Голова Правління — Сергій Созановський; генеральний продюсер — Ганна Безлюдна.  
Компанія Nemiroff послідовно виступає спонсором і організатором найяскравіших ексклюзивних проектів міжнародного рівня в області спорту, культури і моди.  Починаючи з 1997 року Nemiroff активно бере участь в різноманітних подіях світового спорту – спонсорує ралі-рейд позашляховиків  «Nemiroff Trophy», організовує більярдний Турнір на кубок Nemiroff, в 2004 році стає першою компанією з країн СНД в числі головних спонсорів серії знакових в світі професійного боксу поєдинків за участю Кості Цзю, Артуро Гаті, Майка Тайсона, Джона Руїза, Володимира і Віталія Кличків, Миколи Валуєва, Олега Маскаєва та ін. У 2006 році Nemiroff - генеральний спонсор етапу міжнародних змагань по ралі на Кубок Європи Nemiroff Yalta Rally, спонсорує «Закриття сезону Harley Davidson».

Отримання додаткової інформації та акредитація: 
компанія «Ад’ютант»
Наталка Колосок
8 (067) 401 17 87
nk@adjutant.com.ua
Ольга Савельєва
8 (067) 214 13 39
os@adjutant.com.ua









 

Оценка материала:

4.50 / 8
Вячеслав «Steel Power» Узелков боксуватиме проти Томаша «Jumbo» Адамека! 4.50 5 8
Прес-релізи / Інше
19.10.2009 16:00 13881
Еще материалы раздела «Інше»