<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
07.01.2018 938

Рейтинг IBF: Деревянченко первый, Гвоздик и Далакян покинули ТОП-15

Международная боксерская федерация (IBF) обновила свой рейтинг боксеров за декабрь. Один украинский боксер присутствует в обновленном за декабрь рейтинге Международной боксерской федерации (IBF).

Продолжает находится на первом месте Сергей Деревянченко, который должен стать обязательным претендентом на титул чемпиона, которым владеет Геннадий Головкин.

А вот Александр Гвоздик и Артем Далакян, которые в своих категориях были на 3-м и 4-м месте соответственно, рейтинг покинули. Дело в том, что Гвоздик в ближайшем поединке сразится за временный титул WBC, а Далакяну предстоит бой за титул WBA.

Украинцы в рейтинге IBF:

- №1. Сергей Деревянченко. Средний вес

Оценка материала:

5.00 / 2
Рейтинг IBF: Деревянченко первый, Гвоздик и Далакян покинули ТОП-15 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
07.01.2018 938
Еще материалы раздела «Спорт»