НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
15.02.2018 2520

В США самолет совершил посадку с "оголенным" двигателем

14 февраля, самолет авиакомпании United Airlines благополучно совершил посадку в аэропорту, несмотря на аварийную ситуацию. Слетел кожух правого двигателя.

Как передает Интерфакс, у самолета сорвало кожух одного из двигателей, сообщил представитель авиакомпании. В соцсетях показали, как это выглядело.
ЧП произошло с Боингом-777 рейса 1175 по маршруту Сан-Франциско - Гонолулу. Кожух правого двигателя отвалился во время полета. На борту находилось более 370 пассажиров и членов экипажа. Командир воздушного суда сообщил в аэропорт прилета о сложившейся экстремальной ситуации и сильной вибрации аварийного двигателя, однако нет информации, отключал ли он мотор после инцидента.

Идет расследование причин и обстоятельств происшествия.

Оценка материала:

5.00 / 2
В США самолет совершил посадку с "оголенным" двигателем 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
15.02.2018 2520
Еще материалы раздела «Події»