<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіоніввсі новини дня
Життя та Стиль
Події
25.02.2018 779

В Турции перевернулся автобус с военными, десятки пострадавших

Военнослужащих и водителя автобуса госпитализировали, их состояние оценивается как удовлетворительное. Предварительно, водитель не справился с управлением.

Поздним вечером в субботу, 24 февраля, в Турции перевернулся автобус, который перевозил военнослужащих. В результате инцидента пострадали 23 человека, сообщает агентство IHA.

Авария произошла в провинции Анталья. Отмечается, что военных и водителя автобуса госпитализировали, их состояние оценивается как удовлетворительное.

По предварительным данным, водитель не справился с управлением.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Турции перевернулся автобус с военными, десятки пострадавших 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
25.02.2018 779
Еще материалы раздела «Події»