НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.03.2018 2382

Чому українці втікають за кордон?

Сергій Дацюк, публіцист і блогер: Я раптом чітко зрозумів, що Україна це тюрма для власного народу. І ми даремно зневажаємо емігрантів, бо тікають вони не для кращого чи ситого життя, а тікають вони з тюрми на свободу.


Майже всі телеканали розповідають про те, що RAB-тарифи це олігархічне рабство. І ці ж телеканали говорять, що ні Президент, ні Парламент нічого не можуть зробити, бо НКРЕ незалежний орган. І що робити? Влаштувати бунт у тюрмі? Це не дуже осмислено. Бунт в тюрмі призведе до того, що замість гнилої картоплі будуть давати просто мерзлу. Мирні майданні бунти не працюють. Бунти не вивільняють з тюрем. Ми ж нічого не можемо вдіяти в цій тюрмі, хіба лише бунтувати і сподіватися на Бога. Може сподіватися на кару Божу для НКРЕ? Нам кажуть з телеканалів - реформи йдуть повільно, не все одразу і т.д. Я не розумію, чому під час так званих реформ олігархічного рабства стає все більше і більше. Рабовласники ніколи добровільно не звільняють рабів. Ми що, через високі тарифи маємо викупитися з рабства? Скільки взагалі ми маємо заплатити олігархам, щоб викупитися з рабства? Мабуть ми ніколи не заплатимо цієї ціни. Ми заручники цілісної України, бо насильницький бунт проти олігархічного рабства порве країну на шматки. На наших могилах напишуть - вони були рабами, бо надто любили свою країну. Бр-р-р-р! Я не хочу, щоб таке написали на моїй могилі.
Автор: Сергій Дацюк

Оценка материала:

3.00 / 4
Чому українці втікають за кордон? 3.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
01.03.2018 2382
Еще материалы раздела «Суспільство»