<
НОВИНИ ДНЯ: Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалютавсі новини дня
Прес-релізи
Інше
06.11.2009 20:04 14390

Регбі та глінтвейн. Другий фінальний матч Чемпіонату України з регбі

7 листопада на одеському стадіоні «Спартак» буде визначено переможця Чемпіонату України 2009 з регбі серед команд ПРЛ. Переможець минулої першості та діючий володар Кубка України з регбі «Олімп» (Харків) та срібний призер попереднього Чемпіонату  «Кредо-63» (Одеса) зіграють другий і заключний матч золотої серії.

Нагадаємо, що перший матч фінальної серії, який відбувся 31 жовтня у Харкові, закінчився з рахунком 20:6 на користь «Олімпу». Таким чином, для того, щоб завадити харків’янам отримати чергові золоті медалі, «Кредо-63» має перемагати їх на своєму полі з перевагою більш ніж 14 очок.

Спорт – це здоров’я

Зважаючи на прохолодну погоду, а також з метою профілактики ОРЗ  кожен глядач, який прийде 7 листопада на стадіон «Спартак», отримає захисну пов’язку  та можливість безкоштовно підігрівати себе духмяним глінтвейном.

Пряму трансляцію заключного фінального поєдинку «Кредо-63» - «Олімп» можна буде побачити на офіційному сайті ПРЛ http://prl.org.ua у розділі «Трансляції».

Чемпіонат України з регбі 2009 серед команд ПРЛ
ФІНАЛ
«Кредо-63» - «Олімп»
Матч 2
7 листопада, 14:00
Одеса, стадіон «Спартак»
вул.Канатна, 79

Оценка материала:

4.17 / 6
Регбі та глінтвейн. Другий фінальний матч Чемпіонату України з регбі 4.17 5 6
Прес-релізи / Інше
06.11.2009 20:04 14390
Еще материалы раздела «Інше»