НОВИНИ ДНЯ: Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяцівсі новини дня
08.03.2018 1467

Трамп выиграл суд у порноактрисы

Адвокаты президента Соединенных Штатов Америки выиграли суд против порноактрисы Стефани Клиффорд, более известной по псевдониму Сторми Дэниэлс.

Адвокаты Дональда Трампа выиграли суд против порноактрисы Стефани Клиффорд, более известной по псевдониму Сторми Дэниэлс. Об этом 7 марта, сообщила пресс-секретарь Белого дома Сара Сандерс, пишет Market Watch.

По ее словам, суд состоялся давно. "Президент прямо на это ответил и ясно дал понять, что ни одно из этих утверждений не является правдой. Это дело уже было выиграно в арбитраже", - заявила Сандерс.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп выиграл суд у порноактрисы 5.00 5 2
Бізнес / Податки та право
08.03.2018 1467
Еще материалы раздела «Податки та право»