<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.03.2018 19509

В Украину идут дожди и потепление

В Украине на этой неделе ожидается дождливая, теплая погода. Местами будет солнечная погода. Температура воздуха прогреется до +10 градусов.

Об этом сообщает Укргидрометцентр.

Во вторник, 13 марта, на юге и востоке солнечная погода. В западных, северных и центральных областях дожди усилятся. Средняя температура днем 4...9. Ночью по Украине -4...3.

В среду, 14 марта, всю Украину, кроме западных областей, накроют дожди. Средняя температура днем 5...7 градусов. Ночью -2...5 градусов. 

Оценка материала:

3.57 / 7
В Украину идут дожди и потепление 3.57 5 7
Життя та Стиль / Суспільство
12.03.2018 19509
Еще материалы раздела «Суспільство»