<
НОВИНИ ДНЯ: Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.05.2018 3133

Принц Гарри и его жена покинули Виндзорский замок

В Виндзорском замке принц Гарри и герцогиня Меган оставались после субботней вечеринки на 200 человек, которую устроил принц Чарльз.  

Британский принц Гарри и его жена, герцогиня Меган, покинули Виндзорский замок в знак завершения королевского празднования свадьбы. В замке молодожены оставались после субботней вечеринки, которую устроил принц Чарльз.

Участие в ней принимали 200 друзей и родственников. Королевская семья поблагодарила своих поклонников в Twitter.

"Спасибо всем, кто приехал в Виндзор, и тем, кто наблюдал со всей Великобритании, Содружества и всего мира", – сказано в твите.

Оценка материала:

5.00 / 3
Принц Гарри и его жена покинули Виндзорский замок 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
21.05.2018 3133
Еще материалы раздела «Суспільство»