<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
03.12.2009 17:00 14417

nüvifone M20 Winter Edition – ексклюзивна серія комунікаторів Garmin-Asus для шанувальників гірськолижного спорту і зимового відпочинку

Пристрої «зимової» серії пропонуються разом із спеціальною версією карти України від компанії «Аэроскан» і базою тематичних POI від Mapia.ua.  


Альянс Garmin-Asus представляє в Україні ексклюзивну серію комунікаторів nüvifone M20 Winter Edition з інтегрованою системою GPS-навігації Garmin, орієнтовану на любителів гірськолижного спорту і зимового відпочинку. Пристрої даної серії оснащені спеціальною версією карти України, розробленою компанією «Аэроскан», на яку нанесено понад 120 тисяч пунктів інтересу (POI) від Mapia.ua. Карта містить актуальну інформацію про вітчизняні гірськолижні курорти, місця прокату обладнання, готелі, бази відпочинку, ресторани, кафе, сауни та ін.

 

02

 

01Нагадаємо, що nüvifone M20 – це потужний комунікатор під управлінням ОС Windows Mobile 6.5 Professional, націлений на широке коло користувачів, які хочуть мати стильний і функціональний апарат для вирішення ділових і персональних завдань. Мобільний пристрій працює в мережах 3.5G (UMTS 900/2100) і 2G (GSM 900/1800/1900), підтримує бездротові стандарти Wi-Fi і Bluetooth® 2.0, а також має повнофункціональний Інтернет-браузер Opera, клієнт Push E-mail, засоби для перегляду документів, сучасні мультимедійні інструменти і навігаційне ПЗ Garmin. Комунікатори nüvifone M20, що постачаються в Україну, оснащуються попередньо інстальованими деталізованими картами України.

 

Центральної ідеєю, навколо якої створювався nüvifone M20, стали технології визначення місця розташування (Location Based Services – LBS). Комунікатор створює найширші можливості щодо використання послуг LBS серед всіх доступних пристроїв на базі ОС Windows Mobile. Навігаційні функції інтегровані з популярними програмами, такими як календар, контакти, електронна пошта, Інтернет-програми та інші – це робить nüvifone незамінним помічником в дорозі.

 

nüvifone M20 Winter Edition вже доступний у роздрібних магазинах партнерів ASUS і спеціалізованих місцях продажу продукції Garmin в Україні. Його рекомендована роздрібна ціна становить $550.

###

 

Про альянс Garmin-Asus

Garmin-Asus – це стратегічний альянс двох брендів, що дозволяє компаніям Garmin Ltd. і ASUSTeK Computer Inc. об'єднувати їх взаємодоповнюючі ресурси для розробки першокласних мобільних телефонів, чиєю ключовою особливістю є навігаційні служби.

Про компанію Garmin Ltd.

Компанія Garmin Ltd. та її дочірні фірми з 1989 року займається розробкою, виробництвом, маркетингом і продажем навігаційних, комунікаційних та інформаційних пристроїв та програм, більшість з яких ґрунтуються на технології GPS, і є глобальним лідером в галузі супутникової навігації. Продукти Garmin використовуються в автомобільних, бездротових, мобільних, морехідних, авіаційних, розважальних і OEM-програмах. Компанія Garmin Ltd. зареєстрована на Кайманових островах, а її основні дочірні фірми розташовані в Сполучених Штатах, Тайвані та Великобританії.

 

 

Про компанію ASUS

Компанія ASUS, лідер нової цифрової ери, пропонує широку лінійку продуктів, що включає ноутбуки, нетбуки, материнські плати, відеокарти, оптичні приводи, настільні ПК, сервери, бездротові рішення, мобільні телефони та мережеве обладнання. Всі продукти ASUS відрізняє висока якість та інноваційність, вони відповідають вимогам для сучасного цифрового дому та офісу. У 2008 році ASUS отримала 3056 нагород і заслужила загальне визнання в якості творця революційного Eee PC™. У 2008 році оборот компанії, що нараховує більше 10 тисяч співробітників і висококласних розробників по всьому світу, склав 8,1 мільярда доларів США. ASUS вже 12 років поспіль входить до списку найбільш успішних IT-компаній InfoTech 100, що публікується тижневиком Business Week.

Оценка материала:

4.44 / 9
nüvifone M20 Winter Edition – ексклюзивна серія комунікаторів Garmin-Asus для шанувальників гірськолижного спорту і зимового відпочинку 4.44 5 9
Прес-релізи / IT та зв'язок
03.12.2009 17:00 14417
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»