<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові термінивсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
15.06.2018 823

Два игрока Динамо попали в список самых перспективных игроков Европы

Список главных талантов Европы был опубликован на UEFA.com.  

Игроки Динамо Владимир Шепелев и Виктор Цыганков привлекли внимание европейской футбольной общественности, попав в топ-50 молодых талантов Европы.

Журналисты UEFA.com назвали имена тех, за кем стоит пристально следить предстоящие несколько сезонов. Возможно, именно эти парни станут следующими Роналду и Месси. Игроков Динамо поставили в один ряд с такими звездами как Сергей Милинкович-Савич, Милан Шкриниар, Лукас Торрейра и многими другими.

С полным списком можно ознакомиться на сайте УЕФА.

Оценка материала:

5.00 / 1
Два игрока Динамо попали в список самых перспективных игроков Европы 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
15.06.2018 823
Еще материалы раздела «Спорт»