<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Події
24.06.2018 947

Крымскотатарский активист Сервер Караметов погиб в ДТП

В оккупированном Крыму вследствие аварии умер 76-летний активист Сервер Караметов. Крымскотатарский активист скончался, не приходя в сознание.  

Крымскотатарский активист Сервер Караметов умер в больнице после ДТП в оккупированном Крыму. Об этом сообщил координатор Гражданской блокады Крыма, гендиректор телеканала ATR Ленур Ислямов на своей странице в Facebook.

По его словам, Караметов умер, не приходя в сознание. "Сервер-ага умер, не приходя в сознание. Пусть Господь примет его душу. Для нас для всех это большая потеря, для меня лично – это трагедия", – написал Ислямов.

Ислямов не верит, что ДТП с Караметовым было несчастным случаем.

Оценка материала:

5.00 / 3
Крымскотатарский активист Сервер Караметов погиб в ДТП 5.00 5 3
Життя та Стиль / Події
24.06.2018 947
Еще материалы раздела «Події»