<
НОВИНИ ДНЯ: Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Українівсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
11.12.2009 13:28 21523

Холдинг «Молочний альянс»: через технічне оновлення до збільшення виробництва

На Відкритому Акціонерному Товаристві  «Яготинський маслозавод» - підприємстві, що входить до складу холдингу «Молочний альянс» - завершилася повна модернізація виробничих потужностей. Оновлене підприємство 9 грудня 2009 року було продемонстроване журналістам під час прес-туру. Завдяки технічній реконструкції завод закінчує 2009 рік з суттєвим збільшенням обсягів виробництва.  


Створення виробництва європейського рівня – стратегічне завдання холдингу «Молочний альянс», одного з найпотужніших виробників молочної галузі. Для досягнення поставленої мети холдинг реалізовує комплексну програму інвестицій у технічну реконструкцію підприємств, що входять до його складу.

 

«Взявши курс на системний розвиток, «Молочний альянс» упродовж 2007-2009 рр. інвестував у розвиток виробничої бази підприємств холдингу понад 296 млн. грн., - говорить Сергій ВОВЧЕНКО, генеральний директор ЗАТ «Молочний альянс». Зокрема, у технічне оновлення Яготинського маслозаводу інвестовано близько 50 млн. грн. Повна модернізація дозволила вивести підприємство на новий рівень роботи – від збільшення масштабів виробництва до можливості застосування інноваційних підходів та найвищих стандартів якості продукції».

 

Сьогодні ВАТ «Яготинський маслозавод» виробляє під ТМ «Яготинське» молоко, кефір, ряжанку, закваски, сметану, сири, продукцію йогуртно-десертної групи, масло. Вся продукція виробляється виключно з натурального молока без використання стабілізаторів, барвників та рослинних жирів. Станом на вересень 2009 року частка ВАТ «Яготинський маслозавод» на загальнонаціональному ринку у виробництві молока склала 3%, у виробництві масла – 3%.

 

Незважаючи на кризу та загальне зменшення обсягів виробництва молока і молочних продуктів в Україні, ВАТ «Яготинський маслозавод» збільшує виробничі показники. За січень-вересень 2009 року підприємство переробило  70615 тонн молока, що на 37% більше, в порівнянні з аналогічним періодом 2008 року.

 

Сьогодні на Яготинському заводі працюють оновлені приймально-апаратне відділення, цех кисломолочної продукції, маслоцех, ділянка розливу продукції в ПЕТ-упаковку та компресорний цех.

 

BOND0202

 

В результаті реконструкції приймально-апаратного відділення збільшено обсяг сховища сировини майже в 3 рази (зі 100 т до 290 т), підвищено продуктивність ліній сепарації та пастеризації сирого молока більш ніж в 2 рази (з 14 т/годину до 32,5 т/годину), автоматизовано технологічний процес, що гарантує стабільно високу якість продукції внаслідок усунення впливу людського фактору.

 

Встановлення нових сучасних компресорів дозволило зменшити споживання підприємством електроенергії у 2,5 рази, збільшити продуктивність виробництва холоду у

 

 

BOND0487

 

3 рази та підвищити рівень безпечності об’єкту, адже обсяг аміаку в системі зменшився з 14 т до 600 кг.

 

Збільшенню виробництва масла сприяла модернізація маслоцеху, в якому встановлено дві нові лінії загальною продуктивністю 5 тонн/годину. Як результат, обсяги виробництва цього продукту у вересні 2009 року збільшились на 39%, в порівнянні з аналогічним періодом 2008 року.


Суттєво розширити асортимент дозволило встановлення лінії фасування молока в ПЕТ-пляшку потужністю 6000 пляшок/годину та введення в експлуатацію 17 нових танків для приготування кисломолочної продукції.

У вересні 2009 року виробництво, в натуральних показниках, молока зросло на 33%, в порівнянні з вереснем 2008 року, кефіру – на 40%, закваски у пюр-паці  – на 35%, ПЕТ-пляшці – 76%, сметани – на 3%, ряжанки – на 13%.

 

За додатковою інформацією та фотографіями, будь ласка,  звертайтеся до

Анни Сандалової, за тел. 492-89-04, моб. (067) 239-78-81,

e-mail: sandalova@clever-group.com.ua

або Тараса Бая за тел. 492-89-04, моб. (093) 512-09-95, e-mail: bay@clever-group.com.ua

 

ЗАТ «Молочний альянс» - група компаній, що об’єднує потужні підприємства з виробництва та збуту сирів і цільномолочної продукції, лідер сироварної галузі України. До складу холдингу входять 9 виробничих підприємств молочної галузі: Пирятинський, Баштанський, Городенківський, Згурівський, Тростянецький, Новоархангельський сирзаводи, Золотоніський маслоробний комбінат, Яготинський маслозавод, Варвамаслосирзавод та компанії «Еталонмолпродукт» і Торговий Дім «Еталон», які забезпечують продаж продукції підприємств холдингу в Україні та за кордоном. Продукція підприємств холдингу випускається під брендами «Молочний шлях», «Славія», «Здорово», «Златокрай», «Яготинське». 

Оценка материала:

3.38 / 8
Холдинг «Молочний альянс»: через технічне оновлення до збільшення виробництва 3.38 5 8
Прес-релізи / Товари та послуги
11.12.2009 13:28 21523
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.

  • Ідеї для принтів на одязі Ідеї для принтів на одязі

    Идеи для принтов на одежде | Вдохновение для уникального стиля

  • Как долго потребуется для освоения английского языка Как долго потребуется для освоения английского языка

    Когда возникает желание погрузиться в изучение нового языка, часто возникает вопрос: сколько времени потребуется для его освоения? Можно ли овладеть им за несколько дней, недель или месяцев? Конечно, хочется верить, что эта цель доступна, ведь, как говорят, «главное − захотеть, и все получится». Однако давайте будем реалистами. Изучить язык за один день − это чистая фантазия. Реальным достижением будет освоение базовых приветственных выражений, ознакомление с алфавитом и основами произношения. За неделю можно рассчитывать на расширение словарного запаса благодаря изучению простых слов и фраз, а также освоение базовых грамматических правил. Через месяц вы уже сможете здороваться, представляться, составлять простые предложения и знать основные временные формы со всеми их нюансами.