<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
17.07.2018 708

Державні закупівлі та публічні торги за допомогою электронної площадки SmartTender

В державних закупівлях беруть участь держструктури і різні підприємства. Вони бувають допороговими і надпороговими.

державні закупівлі

До допорогових відносяться ті закупівлі, в рамках яких купується товар на суму, що не перевищує 200 000 гривень, а також види робіт, сумарна вартість яких не більше 1,5 млн. гривень. Вартість надпорогових закупівель перевищує ці цінові показники. Існує три можливих порядку їх здійснення:

  • відкриті торги;
  • конкурентний діалог;
  • переговорна процедура.

За участі в надпорогових торгах замовник має право відхилити найбільш економічно вигідну пропозицію учасника на підставі невідповідності кваліфікованим вимогам пропозиції або у разі відсутності наданого з боку учасника забезпечення тендерної пропозиції.

Державні закупівлі онлайн

Сьогодні державні закупівлі та публічні торги можуть відбуватися в онлайн-режимі. Все це можливо завдяки роботі електронної торгової площадки SmartTender. Її функціонування є абсолютно прозорим, що дозволяє створити всі умови для того, щоб процес торгів став зрозумілим і доступним для його учасників. Це сприяє організованому і результативному їх проведенню.

Робота майданчика сприяє визначенню справедливої ринкової ціни на товари, вона виступає в якості надійного інструменту, який дозволяє мінімізувати корупційні ризики.

Основні переваги електронної торгової площадки

SmartTender являє собою комплекс технічних і інформаційних рішень, що дозволяють забезпечити взаємодію продавця і покупця з використанням електронних каналів зв'язку на кожному етапі проведення операцій.

Використання електронного майданчика дає можливість істотно заощадити час, мінімізувати вплив на процес закупівель з боку людського фактору. При цьому всі угоди відбуваються на умовах прозорості та відкритості.

Ще один плюс полягає в підвищенні якості закупівель та їх оперативності. Взяти участь в торгах через SmartTender можна, перебуваючи у будь-якій точці світу. Для цього достатньо мати доступ до Інтернету. Скористатися можливостями електронного майданчика можуть представники будь-якого виду бізнесу, умови лота і його вартість не мають обмежень. Специфіка роботи сайту дозволяє аналізувати економічну ефективність закупівельної діяльності, що особливо важливо для холдингів і великих корпорацій.

Крім цього, робота з майданчиком підвищує точність планування завдяки отриманню результатів аналізу, спрямованих на визначення рівня потреб в товарноматеріальних цінностях.

Оценка материала:

5.00 / 1
Державні закупівлі та публічні торги за допомогою электронної площадки SmartTender 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
17.07.2018 708
Еще материалы раздела «Інше»