<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозомвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
14.12.2009 19:03 13164

Тема: На Генеральній Асамблеї НОК відбулася презентація регбі-7

11 грудня Національний олімпійський комітет України провів Генеральну Асамблею, на який зазвичай підбиваються підсумки роботи НОК за рік. В роботі Асамблеї взяли участь президенти національних олімпійських федерацій, голови обласних відділень НОК, голови фізкультурно-спортивних товариств, атлети-олімпійці та тренери.


 

Відповідно до рішення МОК про включення регбі-7 до програми Олімпійських ігор та статті 3.3 Статуту НОК, на Генеральній Асамблеї членами Національного олімпійського комітету України були обрані президент Федерації регбі України Георгій Джангірян та віце-президент ФРУ Владислав Булгаков.

 

DJ

 

На засіданні Генеральної Асамблеї НОК було показано відео-презентацію «Регбі-7 в Україні», яка для багатьох членів НОК стала першим знайомством з новим олімпійським видом спорту – регбі-7.

 

З матеріалів презентації, виготовленої зусиллями медіа-групи Професіональної регбійної Ліги України та Комітету регбі-7 Федерації регбі України, члени НОК дізналися про історію регбі-7, особливості цього виду спорту, успіхи національної збірної України з регбі-7 на міжнародній арені, про формат національної першості та перспективи розвитку регбі-7 в Україні,  а усім присутнім представникам ЗМІ були вручені DVD з фільмом  «Регбі-7 в Україні».

 

Владислав Булгаков, віце-президент Федерації регбі України: «Ми з великим оптимізмом дивимось у олімпійське майбутнє українського регбі-7, і з включенням його до програми літніх Олімпійських Ігор будемо прикладати ще більше зусиль для розвитку цього красивого і мужнього виду спорту. До олімпійського дебюту регбі-7, який відбудеться у 2016 році на Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро, ми маємо досить часу щоб не тільки закріпити успіхи українського регбі, але й досягти нових вершин».

 

Максим Сурков, генеральний директор Професіональної регбійної Ліги України: «Прийняття регбі-7 у олімпійську родину означає, що попереду на нас чекає велика і наполеглива праця. Перш за все – це залучення до роботи з українськими клубними і збірними командами досвідчених світових фахівців, проведення регбійних турнірів європейського рівня в Україні, максимальна популяризація регбі в нашій країні»

 

Отримання додаткової інформації

Прес-служба ПРЛ

Ольга Савельєва

8-067-214-13-39 

os@adjutant.com.ua

 

Оценка материала:

3.57 / 7
Тема: На Генеральній Асамблеї НОК відбулася презентація регбі-7 3.57 5 7
Прес-релізи / Інше
14.12.2009 19:03 13164
Еще материалы раздела «Інше»