<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних святвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
14.12.2009 19:16 16553

Відкриття виставки Катерини Дудник „Казки для матусі”

14 грудня о 19.00 в Українському домі відбудеться урочисте відкриття виставки Катерини Дудник „Казки для матусі”.

 

На відкриття запрошені видатні діячі мистецтва, політики, представники бізнес-кіл та шоу-бізнесу  України, директори банківських установ, меценати, відомі спортсмени, олімпійські чемпіони та інші.

Ведуча вечора - Ірина Новак (актриса театру імені Лесі Українки).

Заплановані заходи:

- урочисте відкриття  за підтримки Міністерства культури і туризму України;

- виступ учасників проекту "Фабрика зірок-3";

- гурт «SMS»;

- виступ Державної дитячої хореографічної студії українського танцю "Барвіночок";

- благодійний аукціон, на якому будуть виручені та передані гроші для Спеціалізованої школи-інтернату №12 м. Києва та дитячого будинку «Берізка».

 

Напередодні найбільш магічного дитячого свята, Святого Миколая, Катерина Дудник  відкриває виставку картин, під час якої заплановано благодійну акцію, що допоможе зібрати кошти для дитячих будинків.

Вже стало доброю традицією – проводити майстер-класи від Катерини Дудник вихованцям дитячих будинків. 2009 рік не виявиться виключенням - під час проведення виставки відбудеться урок з малювання, на якому діткам також подарують солодкі подарунки від Святого Миколая.

Нам всім потрібна казка, а для маленьких дітей вона необхідна. Приходьте в Український дім на відкриття виставки і приєднайтесь до вечора доброти напередодні свята Святого Миколая.

 

3Image_0058

 

Довідкова інформація

 

Катерина Дудник народилася в 1982 році в місті Ізмаїл. Любов до мистецтва з’явилася з раннього дитинства, яке пройшло в майстерні у тата, і стало вирішальним чинником при виборі професії. Початкову художню освіту отримала в Державній середній художній школі ім. Т.Г. Шевченко, а вищу -  в Національній академії образотворчого мистецтва і архітектури.

Катерина Дудник брала участь у багатьох виставкових та благодійних проектах.

 

Більш детально ознайомитись з творчістю художниці Катерини Дудник можна на сайті: www.katedudnik.com

 

Медіа підтримка: газета „Хрещатик”, журнал „Фокус”, журнал „Публічні люди, ”газета „День”, журнал „Арт Ukraine”, прес-центр „Український час”, „Pink”, „L'Officiel”, „XXL”, „Інтер”, „ІСTV.”„ТРК Київ”, „Новий канал”, „СТБ”, „5-й канал”, „1+1” та інші.

 

 

Акредитація обов’язкова (для всіх, хто акредитується по телефону комплект листівок від художниці у подарунок)

 

 

Прес-секретар Вікторія Рогульська

reklama3@mediapost.com.ua

067-445-61-48

Оценка материала:

4.29 / 7
Відкриття виставки Катерини Дудник „Казки для матусі” 4.29 5 7
Прес-релізи / Інше
14.12.2009 19:16 16553
Еще материалы раздела «Інше»