НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Прес-релізи
Інше
07.08.2018 560

Термошкарпетки

  Якщо вам потрібна допомога у виборі термошкарпеток, рекомендуємо звернутись у магазин туристичного спорядження Terra Incognita.

термошкарпетки

Термошкарпетки від Терра відрізняються від звичайних шкарпеток тим, що:

  1. термошкарпетки добре відводять вологу
  2. швидко сохнуть
  3. міцні на розрив
  4. зберігають тепло
  5. мають ефективну вентиляцію
  6. сприяють уникненню натирань
  7. не вбирають неприємного запаху

Та багато інших переваг!

Terraincognita

Тож, якщо ви плануєте відправитись у мандрівку, на полювання, катання на лижах чи сноуборді або ж ви дуже замерзаєте взимку і вам потрібно максимально зігріти ноги - для усіх цих випадків рекомендуємо вам придбати термошкарпетки. Такий вид шкарпеток ви можете придбати у спеціалізованих магазинах туристичного спорядження Terra Incognita: www.terraincognita.com.ua. У цьому магазині ви зможете придбати термошкарпетки від таких виробників: Comodo, Extremities, Lasting; для: трекінгу, гірськолижного спорту, сноубордингу, альпінізму, бігу, активного спорту, велосипедні, для роликів, для тенісу дитячі; із використанням таких матеріалів як: cинтетика, бавовна / синтетика, бамбук / синтетика, шерсть / синтетика, тощо.

Розглянемо переваги популирної пари термошкарпеток над звичайними шкарпетками:

- Захисна махрова зона:захищає щиколотки від натирання.

- Посилена махрова зона:

  • захищає від мозолів і натоптишів;
  • збільшує циркуляцію повітря;
  • зменшує тертя і тиск.

- Підколінна зона тиску:

  • забезпечує захист від ударів;
  • знижує тиск.

- Плоский шов.

- Теплі і еластичні двошарові ранти, що перешкоджають переміщенню шкарпетки.

Склад:

  • 70% Isolwool.
  • 15% поліамід.
  • 7% поліестер DryTex.
  • 5% поліпропілен.
  • 3% еластан.

Переконливо, чи не так? Уявіть, наскільки це комфортно, коли ваша нога не пітніє за будь-яких погодних умов, їй завжди сухо та комфортно. Окрім того, шкарпетки можна носити декілька разів не перучи, адже ніякого неприємного запаху не залишається, навіть після тривалого носіння. А взимку ви не замерзнете в ноги за будь-якої мінусової температури, адже термошкарпетки зберігають тепло вашого тіла. Тому, можна зробити висновок, що термошкарпетки річ дуже корисна і потрібна при активному способі життя. Звичайно, ви можете заперечити та сказати: а ціну на ці термошкарпетки ви бачили? Найдешевші в районі 100 гривень! Так, ціна справді не з низьких, проте, купуючи цю річ, ви можете бути переконані у тому, що носитимете її далеко не один сезон, я також ваші ноги будуть надійно захищені при будь-яких погодних умовах, будь це дощ, сніг, град, пекуче сонце. Тому, рекомендуємо вам раз спробувати та переконатись!

Якщо вам потрібна допомога у виборі термошкарпеток, рекомендуємо звернутись у магазин туристичного спорядження Terra Incognita, написавши їм на сторінку у Facebook, або ж зателефонувавши за цими номерами: +38 098 62 555 74 , +38 093 62 555 74, де ви отримаєте якісну консультацією і підберете саме те, що вам ідеально підійде і ви залишитесь задоволені вибором.

Оценка материала:

5.00 / 1
Термошкарпетки 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
07.08.2018 560
Еще материалы раздела «Інше»