<
НОВИНИ ДНЯ: Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа датавсі новини дня
Прес-релізи
Інше
07.08.2018 322

Якщо треба знайти клініку або лікаря, скористуйтеся сервісом «Лікарні»

З проведенням медичної реформи в українців з'явилася можливість обирати поліклініку, спеціаліста або діагностичний центр, в якому вони будуть отримувати послуги, самостійно.

doctor2

Пацієнти мають можливість звертатися в державні медичні установи або піти до приватної клініки чи фахівця.У даний час на Україні працює величезна кількість поліклінік, клінік, медичних та діагностичних центрів, лабораторій, тому обрати найбільш підходящий варіант для обстеження та лікуваня нелегко. Скоротити час пошуку допомагають спеціалізовані інтернет-сервіси, зокрема портал «Лікарні».

Людям, яким необхідна термінова медична допомога, досить складно знайти фахівця того медичного спрямування, яке їх цікавить, або обрати лікаря, який надає послуги за доступною вартістю. Інтернет-сервісом може скористатися і той, хто шукає клініку або діагностичний центр, послуги якого будуть відповідати індивідуальним критеріям. Онлайн-ресурс «Лікарні» також надає послугу швидкого запису до лікаря, в діагностичний або медичний центр.

Серед переваг пошуку фахівців за допомогою сервісу «Лікарні» слід зазначити:

  • зручний інтерфейс (шукати фахівця можна в розділах «Діагностика», «Лікарі», «Хвороби», «Клініки»);
  • можливість отримати актуальну інформацію про акції, скориставшись якими можна заощадити на оплаті послуг;
  • доступ до матеріалів у розділі «Статті», в якому представлені публікації провідних фахівців у галузі медицини та просто цікаві факти;
  • можливість скористатися допомогою компетентних консультантів;
  • можливість записатися до фахівця в будь-який зручний час.

Обрати спеціаліста буде простіше, якщо скористатися рейтингом, якій постійно оновлюється. В інформаційній базі сервісу представлені діагностичні центри і лабораторії, скориставшись послугами яких пацієнти спростять і прискорять процес вибору лікаря або медичного закладу. Слід зазначити, що онлайн-ресурс пропонує інформацію виключно про фахівців і установи, які працюють за ліцензією і надають послуги високої якості. Тож з ним ви можете бути впевнені в тому, що вашим обстеженням і лікуванням займатимуться справжні професіонали. «Лікарні» – ваш надійний помічник і мудрий порадник у питаннях, які стосуються здоров'я. Цікавтеся досягненнями у галузі медицини, дізнавайтеся щось нове для себе, займайтеся профілактикою і по можливості не хворійте.

Оценка материала:

5.00 / 1
Якщо треба знайти клініку або лікаря, скористуйтеся сервісом «Лікарні» 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
07.08.2018 322
Еще материалы раздела «Інше»