<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Прес-релізи
Інше
14.08.2018 484

Гаражні ворота в асортименті

Гаражні ворота - основний напрямок компанії «Маркет Воріт», яка здійснює поставку обладнання та надає повноцінний спектр послуг в даній галузі.

5559

Поряд з класичними конструкціями інженери компанії проектують автоматичні ворота для об'єктів будь-якого типу: від звичайного домашнього гаража до ангарів промислових підприємств. При цьому, можливі різні варіанти управління з включенням воріт до складу централізованої системи або з індивідуальним управлінням від пульта, кодової панелі і т.п. Всі електричні ворота і їх вартість представлені на сайті компанії, де також розміщені комплектуючі та аксесуари для цієї товарної групи.

Виробники і особливості

Вузькоспеціалізована компанія пропонує купити воротную систему в Чернівцях за вигідною ціною з установкою. Можлива доставка обладнання по Україні з різними варіантами оплати. У каталозі представлена продукція різних виробників, в числі яких популярні наступні бренди:

  • Alutech. Білоруський виробник гаражних воріт, до складу якого входить декілька профільних компаній з виробничими потужностями в багатьох країнах. Компанія випускає якісні воротні системи різних типів і автоматику.
  • Doorhan. Чеський бренд, більш ніж з 20-ти річною історією. Має у своєму розпорядженні сім'ю заводами в різних країнах, і випускає воротні системи з автоматикою, ролокасети, різні аксесуари.
  • Kruzik. Чеський виробник, який випускає широкий асортимент гаражних воріт для отворів будь-якого розміру. Ціна обладнання співставлена з європейською якістю, завдяки чому ворота під цією маркою користуються високим попитом в країнах СНД.

Фахівці компанії «МаркетВорот», яка є авторизованим дилером по всім перерахованим вище брендам, виконають якісний підбір необхідного обладнання, монтаж і обслуговування ворітної системи або автоматики. На всі послуги та ворота надається гарантія, а професійний сервіс здійснюється навіть після її закінчення.Можлива поставка і установка ворітної системи побутового чи промислового призначення у місті Чернівці, де високий попит мають ворота з автоматикою. Такі системи широко представлені на торгових і промислових об'єктах, в приватних і заміських будинках, а також на складських майданчиках різної спрямованості.

Продукція компании «МаркетВорот» перевірена часом та вдячними клієнтами, які вже не перший рік користуються сучасними та надійними конструкціями.

Оценка материала:

5.00 / 1
Гаражні ворота в асортименті 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
14.08.2018 484
Еще материалы раздела «Інше»