<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
20.08.2018 2846

У Гриценка виявили чимало нерухомості, записаної на дружину

Серед іншого – елітний будинок у Конча-Заспі з баскетбольним майданчиком та видом на затоку

В Інтернеті з'явилося відео журналістського розслідування, в якому автори показали маєток Анатолія Гриценка у Конча-Заспі. Вартість нерухомості – щонайменше 10 мільйонів гривень. Також у реєстрі нерухомості в родини Гриценка виявилося ще чотири квартири у середмісті Києва. Всі квартири та маєтки записані на дружину Анатолія Гриценка – Юлію Мостову, передає Голос.

Як стало відомо, маєток, в якому проживає очільник партії "Громадянська позиція", розташований на березі затоки Дніпра – у так званій Великій дамбі. У цій же частині селища нерухомістю володіють Ринат Ахметов, Сергій Льовочкін, Вадим Новінський та інші. Ділянка Гриценка межує з сосновим лісом та має свій вихід до затоки. При цьому, паркан маєтностей політика тягнеться до самої води, тоді як закон забороняє будівництво парканів на відстані ближче 50 метрів до води.

 146358_20.08.18_1_1

Загальна площа маєтку Гриценка - 347,8 кв. м. Він розташований на території у 50 соток. Вдома у політика є свій баскетбольний майданчик, озеро з декоративним мостом, відкрита альтанка та ігровий будинок для дочки політика Анни.

Сам Гриценко від нерухомості не відхрещується, а маєток із земельною ділянкою в елітному селищі називає "дачею".

146357_Gritsenko_20.08.18_1_2

Утім, раніше Гриценка підозрювали в корупційних схемах на посту чільника Міноборони, а громадськість неодноразово звертала увагу правоохоронців на корупційну діяльність лідера партії "Громадянська позиція". Так, рік тому випуск програми "Наші гроші" став приводом для звернення групи депутатів до НАБУ. Вони вимагали провести слідство стосовно злочинів Міноборони часів міністра Анатолія Гриценка.

146356_20.08.18_2_3

Тепер відповідні органи мають відповісти на запитання, за які кошти придбано усе нерухоме майно політика.




Оценка материала:

4.50 / 8
У Гриценка виявили чимало нерухомості, записаної на дружину 4.50 5 8
Політика / Україна
20.08.2018 2846
Еще материалы раздела «Україна»