<
НОВИНИ ДНЯ: Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цінвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.09.2018 2496

Енциклопедія «Найвидатніші діти України» об’єднала юні таланти країни

Україна має багато талантів і може пишатися своїми обдарованими дітьми, які демонструють яскраві творчі здібності та величезний потенціал у всіх сферах – від науки до спорту і мистецтва. Це ще раз засвідчила феєрична презентація енциклопедії дитячих талантів «Найвидатніші діти України», що відбулася цими днями в Українському Домі.

Авторка проекту – Тетяна Петракова, відома громадська діячка і редактор журналу «Ukrainian People», якавтілила в життя більше 500 соціальних проектів для дітей. Мета цього грандіозного задуму –показати всій Україні її маленьких героїв, об’єднати дітей під гаслами патріотизму та розвитку творчих дарувань. Проект «Найвидатніші діти України» зібрав сотні талановитих дітей з усієїУкраїни – Київщини та Черкащини, Львівщини та Житомирщини, Одещини та Донбасу. Радісний і світлий захід, присвячений юним талантам України, відбувся за підтримки мецената Людмили Русаліної.

DS_11.09.18_2

Презентація Енциклопедії стала яскравою подією у культурному житті та справжнім святом для дітей і батьків. Маленькі співаки, актори та танцюристи від душі демонстрували свої таланти і майстерність, заряджаючи всіх довкола своїм позитивом, радістю та щирими емоціями. В заході взяли участь юні таланти з усіх куточків України, а також діти, що були змушені залишити Схід України у зв’язку з російською агресією, діти ветеранів АТО та діти з особливими потребами.

Привітати дітей прийшли відомі громадські діячі, українські зірки та ветерани АТО. МеценатЛюдмила Русаліна вручила солодкі подарунки від торгової марки смачних українських солодощів «Домашнє Свято». «Україна має знати своїх талановитих дітей, наше завдання – підтримати їхні творчі прагнення та допомогти повірити у себе. Як мати п’яти дітей я добре знаю, наскільки важлива любов і підтримка для кожної дитини. Щасливі і талановиті діти – це успішні та гармонійні дорослі, які творитимуть щасливе майбутнє нашої України!», – переконана Людмила Русаліна.

DS_11.09.18_3

Юні учасники проекту «Найвидатніші діти України» мали можливість розповісти про себе, свої таланти, хобі та плани на життя, поділитися маленькими секретами своєї майстерності.  Організатори заходу та упорядники «Енциклопедії дитячих талантів» сподіваються, що цей соціальний проект допоможе дітям з усієї України повірити в себе та сміливо йти до своїх мрій, а їхнім батькам підкаже, як створити максимально сприятливий простір для реалізації дитячих талантів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Енциклопедія «Найвидатніші діти України» об’єднала юні таланти країни 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.09.2018 2496
Еще материалы раздела «Суспільство»