<
НОВИНИ ДНЯ: Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платитивсі новини дня
Прес-релізи
Інше
18.10.2018 4392

Як навчитися танцювати - корисні поради для початківців

Якщо ви думаєте, що у вас немає почуття ритму, гнучкості, вік не той, це ще не означає, що вам не можна записуватися на танці. Всі страхи живуть в голові. Сучасні види танців прекрасно розвивають всі ці якості.

Мрієте навчитися танцювати, але щось зупиняє? Страхи є у всіх новачків. Викладачі танцювальної студії у Львові One Life розповіли, як почати танцювати, навіть якщо ви ніколи не пробували.

Забудьте про страхи і починай танцювати

Якщо ви думаєте, що у вас немає почуття ритму, гнучкості, вік не той, це ще не означає, що вам не можна записуватися на танці. Всі страхи живуть в голові. Сучасні види танців прекрасно розвивають всі ці якості. У танцювальних студіях ви будете займатися в групі для початківців або індивідуально, тренер покаже і розповість, що і як робити. Навчання проходить поступово, з азів - вас всьому навчать.

Спробуйте різні види танців

shutterstock_372560536-800x534

Існує багато танцювальних напрямків: європейські, латиноамериканські, карибські, сучасні, східні, фітнес, класичні. Як визначитися? Сходіть на пробні уроки і знайдіть щось своє - щоб саме цей танець вас запалював, давав сили. Може, це буде не одне, а два напрямки. На першому занятті ви познайомитеся з основами, почнете з самого простого. Якщо вибрали парний танець, не варто переживати через відсутність партнера - в студіях завжди з цим допоможуть.

Танцюйте для себе

shutterstock_396547516-800x558

Ось головний секрет. Танцюйте будинку, в залі, на вулиці. Трохи практики - і ви без сорому будете танцювати де завгодно. Отримуйте задоволення саме від рухів, не замислюйтесь, наскільки правильно і добре ви це робите. Нехай спочатку виходить не так, як хотілося б, але чим більше ви практикуєтеся, тим легше даються елементи. Бажання - все, що вам потрібно. А грамотний тренер навчить техніці і вселить упевненість. Ніхто не танцює з першого разу, як Баришніков, - налаштуйтеся на успіх, і у вас все вийде.

Регулярно відвідуйте заняття

shutterstock_750848530-800x534

Так, навчитися танцювати після двох трьох занять навряд чи вийде. Тут важлива регулярність - тоді ви обов'язково побачите прогрес. Вивчити основи можна за один-два місяці, відвідуючи два-три заняття в тиждень в школі або студії танців. Головне - не зупинятися. Удома теж танцюйте при першій-ліпшій можливості.

Не порівнюйте себе з іншими

shutterstock_551227954-800x534

Рівняйтеся на себе. Всім потрібен різний час і кількість зусиль, щоб досягти бажаних результатів. Хто хоче навчитися танцювати професійно і виступати на змаганнях, не сумнівайтеся - у вас вийде. Але потрібно прикладати максимум зусиль. Людина, яка живе танцями, все це зможе. З нуля. В будь-якому віці.

Не забувайте про мрію

shutterstock_663198199-800x533

Танці надихають, запалюють, змінюють зсередини. Якщо ви спробуєте, напевно не зможете без них жити і будете шкодувати тільки про одне - про те, що не прийшли раніше. Завдяки танцям ви розвиваєте почуття ритму, гнучкість, зміцнюєте здоров'я, покращуєте загальний психічний стан (заняття танцями рекомендують в якості терапії), тіло стає більш підтягнутим, з'являється гарна постава. Танцюрист по-іншому рухається і в житті - він літає, гордо несе себе. Це гарно.Уже уявляєте, як насолоджуєтеся вивченням па, і подумки танцюєте?

Оценка материала:

5.00 / 1
Як навчитися танцювати - корисні поради для початківців 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
18.10.2018 4392
Еще материалы раздела «Інше»