<
НОВИНИ ДНЯ: Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.10.2018 1036

70-летний мост эффектно прогнулся, но выдержал вес автобуса-нарушителя тяжеловеса

Водитель проигнорировал знаки, которые запрещают проезд транспортным средствам тяжелее 10 тонн.  

Usa_Most_21.10.18

В штате Арканзас, США нарушитель на тяжелом автобусе едва не разрушил старый мост. Соответствующее видео появилось на Youtube.

Водитель проигнорировал знаки, которые запрещают проезд транспортным средствам тяжелее 10 тонн. Как сообщают комментаторы под видео в Youtube, вес такого автобуса - минимум 22 тонны.

Были ли пассажиры в автобусе - не сообщается. Местный Департамент транспорта закрыл мост для проверки, но повреждений не обнаружил. Водителя автобуса разыскивает полиция.

Оценка материала:

5.00 / 1
70-летний мост эффектно прогнулся, но выдержал вес автобуса-нарушителя тяжеловеса 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.10.2018 1036
Еще материалы раздела «Суспільство»