НОВИНИ ДНЯ: Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктомвсі новини дня
15.11.2018 1381

Знай наших! Продукція ЛГЗ «Златогор» здобула одразу дві медалі на міжнародній виставці

Компанія «Петрус-Алко» взяла участь у престижній міжнародній виставці Wine&Spirits Ukraine 2018, представивши широкий асортимент лікеро-горілчаної продукції виробництва Золотоніського ЛГЗ «Златогор».

Горілки та настоянки, бальзами та наливки від «Златогора» завоювали смаки гостей виставки та високі оцінки від професійних дегустаторів. Перша шоколадна горілка STATUS Chocolate здобула срібну медаль, а бальзам Green Hills – бронзову медаль на міжнародному Дегустаційному конкурсі Ukraine Wine&Spirits Awards.

Перша міжнародна виставка вина та алкогольної продукції в Україні Wine&Spirits Ukraine 2018 стала головною подією галузі у Східній Європі та зібрала кращих українських і зарубіжних виробників, імпортерів і дистриб’юторів  алкогольної продукції, сомельє, рестораторів і представників роздрібного бізнесу.

Компанія «Петрус-Алко» яскраво представила на виставці алкогольну продукцію Золотоніського лікеро-горілчаного заводу «Златогор». Горілчані лінійки «STATUS» і «Златогор», оригінальна «Зубровка», нова торгова марка «Чиста сльоза», класичні бальзами «Давній Рецепт» і унікальний «Green Hills», популярний міцний напій «The Highland Fox», наливка «Спелая»  та хіти сезону –шоколадна горілка «STATUS Chocolate» (Шоколад) і смакова горілка «STATUS Pineapple» (Ананас) – не залишили байдужими гостей виставки та отримали високі оцінки професійних дегустаторів.

Перша шоколадна горілка STATUS Chocolate із загальною кількістю балів 79 здобула срібну медаль на міжнародному Дегустаційному конкурсі Ukraine Wine&Spirits Awards – всього одного балу не вистачило до золотої медалі. Унікальний бальзам на травах Green Hills завоював почесну бронзову медаль конкурсу (73 бали).

«Бездоганна якість і чудовий смак продукції завжди були нашими пріоритетами, ми дуже раді, що почесне журі гідно оцінило преміальні напої – вишуканий міцний напій «STATUS» зі смаком шоколаду та ексклюзивний трав’яний бальзам «Green Hills». Наша команда наполегливо працює над впровадженням найсучасніших технологій і створенням нових смачних рецептур, щоб і надалі приємно дивувати наших покупців унікальними напоями найвищого ґатунку. За високі результати хочу подякувати насамперед працівникам заводу, справжнім професіоналам, які вкладають усю душу у свою роботу, цілим династіям висококласних спеціалістів, які десятки років працюють на рідному «Златогорі», - прокоментувала отримання нагород президент групи компаній «Петрус», меценат і громадська діячка Людмила Русаліна.

Rusalina_15.11.18_1_1

На світлині Людмила Русаліна зі співробітниками ЛГЗ Златогор, ветеранами АТО: Шведюк Олег Ігорович, Маковецький Олександр Васильович, Дубовик Ігор Олександрович, Козік Ігор Валентинович, Носенко Олександр Вікторови

Золотоніський лікеро-горілчаний завод «Златогор» входить до групи компаній «Петрус» і вже багато років впевнено займає позицію одного із лідерів галузі, випускаючи понад 50 найменувань алкогольної продукції. Завод був заснований у 1896 році підприємцем Роснішевським, з того часу технологи «Златогору» бережуть і примножують  традиції виробництва унікальних високоякісних напоїв. На підприємстві працюють цілі династії фахівців, які передають своє вміння з покоління в покоління, переймають кращий досвід передових зарубіжних підприємств і впроваджують інновації та перевірені часом секрети виробництва на рідному «Златогорі», створюючи справжні шедеври смаку бездоганної якості.

«Златогор» успадкував не лише таємниці створення унікальних напоїв, а й справжній козацький дух своїх засновників, національна самосвідомість і патріотизм завжди відрізняли колектив підприємства. У роки Другої Світової війни на заводі виготовляли пляшки з запалюючою рідиною для знищення танків німецько-фашистських загарбників. Сьогодні серед працівників заводу є багато воїнів АТО, які пішли добровольцями на фронт, а повернувшись,  продовжують працювати на рідному заводі. Керівництво і колектив підприємства постійно підтримують численні проекти, спрямовані на допомогу бійцям АТО та їхнім родинам. Високий професіоналізм і соціальна відповідальність, відданість своїй справі та бажання створювати продукт найвищої якості   – секрет успіху команди «Златогору».

Сьогодні продукція Золотоніського ЛГЗ «Златогор» експортується до більше 30 країн світу: Німеччини, Польщі, Іспанії та інших держав ЄС, Грузії, Вірменії, Азербайджану, країн Балтики, Канади, США та Африканського континенту. Кожного року високоякісні напої виробництва золотоніського заводу здобувають медалі та почесні нагороди на всеукраїнських і міжнародних конкурсах і виставках, отримуючи схвальні відгуки та найвищу оцінку авторитетних світових експертів.

Rusalina_15.11.18_0

«Златогор», група компаній «Петрус» і меценат Людмила Русаліна беруть активну участь у житті Золотоніського району та Черкащини загалом, підтримуючи значимі благодійні та культурні проекти. Щороку проводиться знаменитий Фестиваль чорнобривців у Золотоноші, Всеукраїнський фестиваль юнацької патріотичної пісні, Канівський кінофестиваль, патріотичні та самобутні святкування днів міст і сіл, численні творчі конкурси та благодійні концерти – «Златогор» активно долучається до цих заходів як співорганізатор і офіційний партнер. Лише у 2018 році група компаній «Петрус» разом із меценатом Людмилою Русаліною та створеним нею Благодійним фондом «РАЗОМ»  успішно провели більше трьох десятків соціальних заходів: організували відпочинок і арт-реабілітацію для дітей із зони АТО на Закарпатті та Львівщині, допомогли у спорудженні монументів Героям Небесної Сотні у різних куточках України, Алеї пам’яті воїнам АТО у Прохорівці Черкаської області, долучилися до соціальних проектів «Енциклопедія дитячих талантів», «Благо Абетка», «ТОП 100. Майбутнє України. Діти», «Планета дитинства», «Надія Нації», «Щасливі долоні», організували конкурс дитячого малюнка «Мирна Україна», що зараз проходить на Черкащині.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Знай наших! Продукція ЛГЗ «Златогор» здобула одразу дві медалі на міжнародній виставці 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
15.11.2018 1381
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»