<
НОВИНИ ДНЯ: Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйцявсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
01.02.2008 13:53 24216

«Київстар Бізнес» оголошує про початок акції «Вхід вільний» для малого та середнього бізнесу

Компанія «Київстар», лідер мобільного зв'язку України, розпочинає акцію «Вхід вільний» для малого та середнього бізнесу. Відтепер дзвонити на номери мережі «Київстар» так само дешево, як і працівникам у межах організації: 5 копійок за хвилину без плати за з’єднання на всі номери мережі «Київстар» до 31 січня 2009 року.

Абоненти-учасники акції отримують можливість здійснювати дзвінки на номери абонентів мережі «Київстар» за спеціальним акційним тарифом 5 коп/хв (без ПЗЗ).

Кількість хвилин для дзвінків за цим спеціальним тарифом становить: для тарифного плану «Бізнес 25 Новий» – 10 хвилин на добу, для «Бізнес 75 Новий» – 20 хвилин на добу, для «Бізнес 150 Новий» – 30 хвилин на добу (з 0:00 по 23:59). При цьому, хвилини за акційним тарифом не поширюються на дзвінки у межах абонентської групи, що утворена з абонентів Клієнта, та дзвінки на номери абонентів «Мобілич».

Зверніть увагу: у тарифних планах «Бізнес 25 Новий», «Бізнес 75 Новий», «Бізнес 150 Новий» дзвінки у межах абонентської групи завжди по 5 коп/хв (без ПЗЗ).

Для нових абонентів, які підключаться в період з 1 лютого по 30 квітня 2008 на один з тарифних планів «Бізнес 25 Новий», «Бізнес 75 Новий», «Бізнес 150 Новий» умови акції починають діяти автоматично і безкоштовно.

Існуючі бізнес-абоненти можуть замовити участь у акції у Центрі обслуговування абонентів «Київстар» або через систему «Мій Київстар» www.my.kyivstar.net. Вартість замовлення участі у акції становить 30 грн.

Всі абоненти, які понад 6 місяців обслуговуються в мережі «Київстар», мають можливість скористатися безкоштовною послугою «Міграція» та перейти на обслуговування за умовами тарифних планів для бізнес-абонентів зі збереженням номеру, звернувшись у Центр обслуговування абонентів «Київстар».

Більш детальну інформацію про акцію можна отримати на сайті www.kyivstar.net або за телефонами: 466 (для дзвінків з номерів мережі «Київстар» – безкоштовно) або 8 (044) 466-0-466 (для дзвінків з номерів мереж фіксованого зв’язку або мобільних телефонів інших операторів мобільного зв’язку).

Довідка про компанію:

Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування понад 23,6 млн осіб (станом на 01.01.08). «Київстар Бізнес» – саббренд «Київстар», створений 2007 року з метою означити спеціальні пропозиції для малого та середнього бізнесу, а також великих підприємств.

«Київстар» забезпечує покриття території, де проживає 99,9% населення України, охоплюючи своєю мережею усі великі та малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги у 184 країнах на 5 континентах світу. «Київстар» забезпечує мешканців України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

Image

Image

Оценка материала:

3.33 / 6
«Київстар Бізнес» оголошує про початок акції «Вхід вільний» для малого та середнього бізнесу 3.33 5 6
Прес-релізи / IT та зв'язок
01.02.2008 13:53 24216
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»
  • Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков

    В Харькове существует множество провайдеров, предлагающих разнообразные услуги по подключению к интернету. Они конкурируют между собой, предоставляя широкий спектр тарифов и услуг, чтобы привлечь как можно больше клиентов.

    IT та зв'язок 25.03.2024 268
  • Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади

    Сучасній людині важко уявити своє життя без мобільного телефона. Адже в цьому пристрої поєднується стільки функцій, що ви можете завжди залишатися на зв’язку, працювати з документами, грати в ігри чи робити фото. Головне для цього всього – справність смартфона.

    IT та зв'язок 12.03.2024 310
  • Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом

    Якщо Pixel 6 та 6 Pro завоювали шанувальників завдяки чудовим камерам та штучному інтелекту, то нова 7-а серія смартфонів Google претендує на звання конкурента гігантів. Щоб розбавити ринковий тандем Apple-Samsung, гаджети отримали надпотужний процесор, шикарні камери та покращену автономність. Фахівці магазину електроніки AVIC з'ясували, чому Google Pixel 7 і 7 Pro не гірші від флагманів інших брендів, що вони пропонують користувачам і в чому переваги кожного з апаратів.

    IT та зв'язок 09.03.2024 516
  • Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу

    Найбільш популярним хмарним сервісом у сфері платформених та інфраструктурних послуг є Amazon Web Services. Застосовують його вже майже 20 років такі мегакорпорації, як Кока-Кола, Нетфлікс, БМВ та інші. Все частіше можливостями користуються і порівняно невеликі підприємства. Ознайомитися з можливостями та перевагами AWS користувачі з України можуть на https://www.softwareone.com/uk-ua/cloud-services/aws. Досить довго хмара знаходилася в лідерах за прибутками, проте поступилася у 2010 році Майкрософт Азур.

    IT та зв'язок 06.03.2024 374
  • Особливості просування сайтів Особливості просування сайтів

    Розкручений веб-сайт може стати для свого власника справжнім золотим дном. Наявність топового майданчика – це трамплін до зростання продажів. Адже те що з Мережі можна отримувати готових клієнтів – це факт, що підтверджено на практиці. І необхідно для цього лише мати інтернет-ресурс, який правильно налаштований.

    IT та зв'язок 01.03.2024 341