<
НОВИНИ ДНЯ: ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
01.01.2019 19304

DZIDZIO показал фото человека, напавшего на него в Киеве

В пятницу, 28 декабря, в Киеве избили украинского музыканта Михаила Хому, лидера группы DZIDZIO: появилось фото организатора преступления.  

Dzidzio_01.01.19

Утром 28 декабря на украинского музыканта Михаилу Хому, лидера группы DZIDZIO, напали в Киеве.

Спустя некоторое время после инцидента артист заявил, что к преступлению имеет отношение некий рейдер Михаил Мишков. В своем Instagram-аккаунте DZIDZIO даже показал, как выглядит злоумышленник: Люди, надаю для всіх вас фото організатора і безпосереднього учасника нападу на мене Михайла Мішкова, який разом з Олегом Турком (Лесик) провели незаконну операцію. По словам Хомы, его бывший коллега по группе - Олег Турко (Лесик) якобы продал часть компании Мишкову, который теперь требует денег от Михаила: Турко нібито продав, а Мішков нібито купив частину компанії, 25 відсотків. Олег Турко нібито отримав 8 мільйонів гривень, а Мішков без “нібито“ почав вимагати грошей, погрожувати фізичною розправою та передаючи нашому юристу: “Предложите мне денег и я отстану“.

Люди, це - РЕЙДЕРСТВО. После нападение Михаил Хома попросил поклонников и коллег помочь ему решить проблему в правовом поле: Я не налякався. Я просто сильно розізлився. Прошу всіх допомогти мені вирішити цю проблему. Хочу показати людям, що не варто мовчати і боятися.

Треба об‘єднуватися і боротися проти таких рейдерів, захищаючи свій бізнес і чесну працю. Це моє подвір‘я, це моя хата і я маю всі права, щоб захищати власність. Мовчати не треба. Треба діяти РАЗОМ і СПІЛЬНО! Дякую усім за підтримку!


Оценка материала:

5.00 / 1
DZIDZIO показал фото человека, напавшего на него в Киеве 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
01.01.2019 19304
Еще материалы раздела «Події»