<
НОВИНИ ДНЯ: Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеціївсі новини дня
08.01.2019 966

«Меценати з чорних списків», або Індульгенціями вже п’ятсот років не торгують

2018-й в ФБ закінчився масовим відбілюванням владофілами Кернеса. Він і господарник добрий, і що Петру Олексійовичу підтримку надає, теж добре. «А що краще, щоб він Юлю підтримав?», «А ти хоч одну лавочку збудував?». 2019-й в ФБ владофіли розпочали потужним відбілюванням Наріка. «Олександр Петровський належить до найбагатших і найповажніших бізнесменів Дніпра. Вам біографію Рокфеллера нагадати? Морганів, Ротшильдів і навіть Рузвельтів? І що?».


Ну ось, нагадали. 7 січня 2019-го в Мексиці затримали Павла Фукса, багаторічного друга і партнера Кернеса, колишнього харків'янина, який в рф добився великиго бізнес-успіху та керував проектами найавторітетніших бінесменів. А мецената якого? Ви тільки почитайте: «Регулярно допомагає рідному місту. Зокрема, брав участь в реставрації Харківської обласної філармонії, побудував храм святої цариці Тамари, поставив пам'ятник міфічному засновнику міста козаку Харьку... Співорганізатор будівництва меморіального комплексу «Бабин Яр».
Ну свята ж людина. А те, що злі язики патякають, що Фукс на короткій нозі не тільки з Геннадієм Адольфовичем, але й і з Петром Олексійовичем, з яким по ночах зустрічається, що дивним чином підгрибає під себе газові родовища без жодного конкурсу, що кожен киянин в метро дві гривні Фуксу платить, та й багато чого ще патякають. Та то ж злі язики, у них репутація сумнівна, не те що у відомого мецената. Затримали, до речі, з заступником керівника фракції НФ Іванчуком. У якого 200 000 доларів в декларації на чартер немає, а ось дипломатичний паспорт у приватній поїздці виявився і його вже відпустили.
А святу людину, мецената Павла Фукса мексиканці взяли, затримали та й ще в камеру посадили. І США, виявляється, не знають, що Рузвельт теж бандитом був, взяли та й внесли мецената у якійсь «чорний список» і до себе не пускають. А Ізраїль, га? Внести до «чорного списку» члена Наглядової Раду Меморіального центру Голокосту «Бабин Яр»?? Як це вони не знають, що правосуддя права не має меценату питання задавати??
Я ж кажу, дикі люди, не знають, що індульгенціями церква вже років п'ятсот торгувати перестала. В ХХІ-му столітті все про якійсь закони талдичать та правову державу. Не хочуть меценату давні злочини за внесок на церкву пробачити. П'ятсот років мимо них мабуть пройшли.
Чи це мимо України п'ятсот років проскочили? Що там вже про п'ять років після Майдану згадувати.
Ну нічого, наші ЛОМи і мексиканцям з американцями пояснять, що Павло Фукс свята людина, ще вибачатись перед ним будуть.
Автор: Володимир Рисенко, блогер, громадський активіст

Оценка материала:

5.00 / 1
«Меценати з чорних списків», або Індульгенціями вже п’ятсот років не торгують 5.00 5 1
Колонки / Колонки / Блоги
08.01.2019 966
Еще колонки: Колонки / Блоги