НОВИНИ ДНЯ: Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
22.01.2019 663

Под Николаевом перевернулась фура с цыплятами

Пернатых из Херсона везли в Каменец-Подольский.

Под Николаевом в ДТП попал грузовик, который перевозил шесть тысяч цыплят. Из-за скользкой дороги автомобиль перевернулся.

Как выяснилось, автомобиль направлялся в город Новая Одесса, но из-за гололеда транспортное средство занесло, а полуприцеп с птицами опрокинуло. Часть клеток от удара сломались, поэтому цыплята просто разбрелись вокруг. В новостях "Сегодня" на телеканале «Украина» сообщили что, пернатых из Херсона везли в Каменец-Подольский.

Оценка материала:

5.00 / 1
Под Николаевом перевернулась фура с цыплятами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
22.01.2019 663
Еще материалы раздела «Події»