<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Прес-релізи
Нерухомість
25.01.2019 512

Оголошено переможців першої народної премії нерухомості REALT GOLDEN KEY-2018

Підбито підсумки онлайн-голосування за кращий ЖК Києва та Київської області в рамках народної премії REALT GOLDEN KEY. Усім переможцям вручено золоті ключі та дипломи.

Премія Realt Golden Key проводиться в Україні вдруге, з урахуванням досвіду білоруських партнерів Realt.by, де має великий успіх протягом декількох років.

Народне голосування тривало з 16 листопада до 1 грудня 2018 року. У голосуванні взяли участь понад 2000 осіб. Оцінювалися 76 житлових комплексів-новобудов Києва та передмістя. У 12 номінаціях переможцям вручено 38 ключів народної довіри.

Участь в REALT GOLDEN KEY безкоштовна для всіх ЖК. Заявки ретельно перевірялися на дотримання правил участі. Ключ не можна було купити, тому нагороди стали заслуженими.

Усі переможці REALT GOLDEN KEY-2018

Нововведенням цього року став розподіл номінацій на Київ і Київську область.

У основних номінаціях Києва визначалися кращі новобудови в економ, комфорт, бізнес і преміум класах.

Кращим ЖК економ класу визнано “Варшавський мікрорайон”. Почесні друге і третє місця посіли ЖК “Campus” і ЖК “Новомостицько-Замковецький”.

Першість у класі комфорт у ЖК “Зарічний”, друге і третє місце у ЖК “Яскравий” і ЖК “Династія”.

У номінації “Кращий ЖК бізнес класу” перемога у ЖК “Сонячна Рів'єра”. Також народне жюрі відзначило високою оцінкою ЖК “Richmond” і ЖК “Новопечерські Липки”.

У преміум класі перемогу здобули: ЖК “Тетріс Хол”, ЖК “Skyline Residences” і ЖК “Престиж Хол”.

Серед кращих ЖК Київської області: ЖК “Чайка”, ЖК “Акварелі-2” і ЖК “Озерний гай Гатне”.

У додаткових номінаціях оцінювалися важливі для потенційного покупця характеристики: архітектура, інфраструктура, співвідношення ціни-якості.

Перші позиції у рейтингу серед ЖК Києва зайняли: ЖК “Малахіт” (архітектура), ЖК “Комфорт Таун” (інфраструктура), ЖК “Міністерський” (ціна-якість).

Серед ЖК Київської області відзначено: ЖК “Мілленіум Сіті” (архітектура), ЖК “Олімпійський” (інфраструктура), ЖК “Continent” (ціна-якість).

У номінації «Забудовник гідний народної довіри» результат не став несподіванкою. Перемогли забудовники з багаторічним досвідом будівництва та великою кількістю збудованого житла. Ключі народної довіри отримали:

  1. ХК “Київміськбуд”;
  2. Українська державна будівельна корпорація "Укрбуд";
  3. Будівельна компанія "Інтергал-буд";
  4. Stolitsa Group;
  5. KAN Development.

Оценка материала:

5.00 / 1
Оголошено переможців першої народної премії нерухомості REALT GOLDEN KEY-2018 5.00 5 1
Прес-релізи / Нерухомість
25.01.2019 512
Еще материалы раздела «Нерухомість»