<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
28.01.2010 10719

Главу МВД Луценко отправили в отставку

Верховная Рада отправила в отставку министра внутренних дел Юрия Луценко.

За соответствующий проект постановления, инициированный Партией регионов, проголосовали в четверг 231  депутат. Партия регионов -171, БЮТ- 1, НУ-НС -11 , Компартия- 27, Блок Литвина – 19, внефракционные 2.

В проекте постановления причина увольнения Ю.Луценко не указывалась. Премьер-министр Украины Юлия Тимошенко уже сообщила, что Кабинет министров Украины на внеочередном заседании в четверг назначит Юрия Луценко первым заместителем министра внутренних дел – исполняющим обязанности главы МВД.

 

Оценка материала:

3.13 / 8
Главу МВД Луценко отправили в отставку 3.13 5 8
Політика / Україна
28.01.2010 10719
Еще материалы раздела «Україна»