НОВИНИ ДНЯ: У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloombergвсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
29.01.2019 577

Компанії, що виробляють електрообладнання для автомобілів

Сучасні автомобілі оснащені великим числом електронних компонентів і іншим електрообладнанням. У їх числі акумулятори, стартери, запчастини систем запалювання, вентилятори охолодження, електропідйомники та інше. У будь-яку систему включені суміжні елементи, такі як датчики і реле-регулятори, покажчики вимірювальних систем та інші. Автолюбителям доводиться не раз стикатися з заміною компонентів електричної системи автомобіля.

Заміна, як необхідність

Найчастіше доводиться стикатися з заміною таких елементів електричних систем, як котушки і свічки запалювання, датчики свічок накалу і акумулятори. Питання про те, наскільки важлива заміна на оригінальні елементи, завжди актуальний для автолюбителя. На вторинному ринку сьогодні перевага у дорогого обладнання, постачальниками якого є відомі компанії. Це товар високої якості, і ціна його відповідна. Фактично ці деталі є аналогами оригіналів і пропонуються як виробниками, так і пакувальними брендами. На які продукти покупцеві варто звернути увагу?

  • Товари вищої цінової категорії. Це продукція Bosch, Osram, DeltaAutotechnic, ZEN Beru, Sawafuji, NGK, Lucas / TRW, Behr, VDO, Varta, Hitachi, Denso, Valeo, Sho-Me, Delphi, Bremi. Фахівці https://avto.pro/ - автозапчасти для іномарок, відзначають, що продукція перерахованих виробників можна порівняти з оригінальними деталями. Деякі з названих компаній є постачальниками елементів для автосборки;
  • Товари середнього цінового сегмента. Це продукція JP Group, B-Tech. Tesla, Lauber, Cargo, Magnetti Marelli, ATS, Brisk, FAE, DIXIE, Delta AT, WAIGlobal USA. Продукти цього сегмента мають середню якість, в партіях іноді присутній шлюб, або товари, що відрізняються якістю від інших, включених в ту ж партію. Особливо багато неякісних елементів зустрічається серед ламп та проводів;
  • Товари найнижчого цінового сегмента. У цій категорії представлена продукція пакувальників, що поставляють недорогі компоненти. Серед таких можна назвати Febi і Meyle. Якістю обладнання цих брендів автолюбителі найчастіше залишаються незадоволені. Серед продукції пакувальних брендів можна відзначити прийнятну якість елементів фірм WPS, Protech, Unipoint.

Для заміни несправних елементів електричного обладнання рекомендується купувати деталі високого або середнього сегмента. Їх якість досить висока. Якщо бюджет покупця обмежений, потрібно орієнтуватися не продукцію фірм з хорошою репутацією. Купівля оригіналу не у всіх випадках доцільна. Фірми виробники оригінальних елементів продають свою продукцію і на вторинному ринку. І часто вона мало відрізняється від оригінальної, хоча різниця в ціні суттєва. Чого не потрібно робити, так це серйозно економити на електрообладнанні, так як готельні вузли мають високі вимоги до якості матеріалів і збірки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Компанії, що виробляють електрообладнання для автомобілів 5.00 5 1
Прес-релізи / Авторинок
29.01.2019 577
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 256
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 256
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 248
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 356
  • 6 типов автостраховки в компании «ВУСО» 6 типов автостраховки в компании «ВУСО»

    В Украине есть обязательное и добровольное страхование автомобиля. Первое должен оформить каждый владелец транспортного средства, в том числе грузового, независимо от марки и модели. Этот полис называется ОСАГО, его оформляют ежегодно – при отсутствии такого документа водителю придется заплатить штраф.

    Авторинок 25.01.2024 117