<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
14.03.2019 1045

"Влада поводить себе так, як поганий учень, який не вивчив домашку"

Влада поводить себе так, як поганий учень, який не вивчив домашку. Знаєте, коли він стоїть біля дошки, бекає-мекає, йому ставлять елементарні запитання, а він петляє "та я учив" і намагається вгадати відповідь.


Всі ці заяви генерального прокуоа, який то нічого не знав, то вже все знав, то вчив, то не вчив, то забув, і який кожен день змінює свою думку, а зараз вже каже "А чьо Бігус абзиваєця? Він у мене все списав!".
Всі ці парашники з СБУ, НАБУ, МВС, які зашкірились на останні парти і лише огризаються на фрази вчителя в форматі "нє... не вчив. Шо? А я прічьом?".
Цей староста, який давно загубив журнал, щоб вчитель не бачив н-ки роздовбаїв, але каже, що нічого не знав, що він он ікону в клас приніс, а журнал вкрали взагалі учні сусіднього класу.
Ця дівчинка з першої парти, чомусь неймовірно активна, при цьому ж неймовірно тупа, яка задрала вже і весь клас і класуху, бо тягне руку, але відповідає постійно якусь хрінь.
Цей мовчазний очкарик, голоса якого ніхто не чув і який, чомусь, опинився в цьому класі. Кажуть, що він толковий, але як же про то дізнатись, коли він постійно мовчить.
Цей новенький-квнщік, який за рахунок кружка-самодєятєльності чомусь хоче 12 балів за чверть.
І все це в хріновому районі, в школі, гроші на ремонт якої зникають як раз перед ремонтом вже 28 років поспіль.
Автор: Руслан Хаврюта, блогер

Оценка материала:

5.00 / 1
"Влада поводить себе так, як поганий учень, який не вивчив домашку" 5.00 5 1
Колонки / Колонки / Блоги
14.03.2019 1045
Еще колонки: Колонки / Блоги