<
НОВИНИ ДНЯ: Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкоювсі новини дня
18.03.2019 807

Эксперты назвали самые чистоплотные авиакомпании

Специалисты международной организации оценки авиационного сервиса Skytrax составили рейтинг 30 самых чистоплотных авиакомпаний мира. Лидировала в перечне японская All Nippon Airways.

Об этом отмечается на официальном сайте компании.

На втором месте расположена тайваньская EVA Air, а замыкает тройку лидеров корейская Asiana Airlines.

Далее в ТОП-10 вошли Singapore Airlines, Japan Airlines, Cathay Pacific Airways, Qatar Airways, Swiss International Air Lines, Hainan Airlines и Lufthansa.

При составлении рейтинга эксперты оценивали авиакомпании по целому ряду критериев, включая чистоту туалетов, столиков, сидений, ковров и панелей для ручной клади.

Оценка материала:

5.00 / 1
Эксперты назвали самые чистоплотные авиакомпании 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
18.03.2019 807
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»